Gå til innhold

Alternativ til matpakka på skolen


foorex

Anbefalte innlegg

Som de fleste andre smører jeg grovbrød skivene mine med ett eller annet før jeg går på skolen. Men det er litt kjedelig å stappe i seg 5-6 brødskiver på skolen. Så jeg spør etter tips til hva slags mat jeg kan ha med på skolen der brød ikke er med inn i bildet. Maten skal være sunn. Vil helst ikke ha noe som det tar lang tid å lage. Helst 10-15 min.

 

Hvis det tar lang tid så bør det være mulig at jeg kan lage det kvelden før.

I tillegg til brød, så har jeg også med meg noe frukt. Og jeg liker heller ikke å sløse bort penger i kantina på usunn mat.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM

Salat er jo ganske enkelt og greit å lage. Støtter deg forresten i det med kantina. Personlig har jeg nesten aldri brukt den på vår skole. Jeg kan telle på èn hånd hvor mange ganger jeg har værdt der per termin.

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp begynt på studiene mine, og har relativt lite penger etter å ha betalt x antall digre regninger. Det jeg har gjort, er å kjøpt kjøttdeig på tilbud (når det er salg på f.eks. mega), og bakt to svære pizzaer. Jeg delte dem opp i passe store porsjonsbiter, pakket hver bit inn i plastfolie og frøs de ned. Dermed kan jeg bare plukke opp en bit hver kveld og legge den i kjøleskapet der den tiner og ta den med på skolen som niste. Hvis skolen din har mikrobølgeovn er dette kjempelurt. Går an å tine den mikroen også, hvis du ikke vil at pizzaen skal bli klissete i sekken om du tiner den over natten.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Pastasalat. Enkelt, kjapt og godt. Kok opp penne pasta og skyll den i kaldt vann, tilsett revet kylling, mais, salat, erter, skinke og annet som er godt. Om du liker pesto så hell over litt, eventuelt kan du helle over en god olje og presse en kvart sitron over. Sett i kjøleskapet over natta. Om morningen hiver du salaten over i ei boks med lokk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...