Gå til innhold

Priser på mat og drikke til bryllup


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Lurer på noen priser på mat:

 

Forrett:

Kremet fiskesuppe med grønnsaker, kreps, reker, laks og steinbit. små kreps på siden av tallerken.) ferske rundstykker

 

Hovedrett:

Indrefilet av okse, grønnsakstimball, løk og sopp. Fløtepoteter og vanlige poteter.

 

Dessert:

Rørte skogbær (tyttebær, blåbær, bjørnebær etc.) med vaniljeis. kakemannpynt.

 

 

Noen som har ide om hva dette ville kostet til 65stk?

 

Kokken tok fri fredag og kjøpte inn alt, regnet ut hvor mye vi trengte og jobbet 30 timer i helgen..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...