ford4fun Skrevet 26. august 2008 Del Skrevet 26. august 2008 Hei! Lurer på noen priser på mat: Forrett: Kremet fiskesuppe med grønnsaker, kreps, reker, laks og steinbit. små kreps på siden av tallerken.) ferske rundstykker Hovedrett: Indrefilet av okse, grønnsakstimball, løk og sopp. Fløtepoteter og vanlige poteter. Dessert: Rørte skogbær (tyttebær, blåbær, bjørnebær etc.) med vaniljeis. kakemannpynt. Noen som har ide om hva dette ville kostet til 65stk? Kokken tok fri fredag og kjøpte inn alt, regnet ut hvor mye vi trengte og jobbet 30 timer i helgen.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå