Gå til innhold

Blande tips til shake.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes selv at Mutant Mass sjokolade smaker ganske bra, er vel omtrent samme smak som om man blander ekstra sterk sjokolademelk. Hvordan blander du den da?

 

Selv har jeg aldri mer enn 2 måleskjeer med mutant mass i en shaker. Man trenger ganske mye vann til dette pulveret har jeg merket, det kan være litt tungt å løse opp, så hvis man skal ha f.eks. 4 måleskjeer så bør man nok bruke 2 shakere eller kjøre det i 2 omganger. Så fyller jeg opp shakeren med så mye vann som det går an uten at det renner over. Når man begynner å riste på den, så er det en del luft i selve pulveret som blir frigjort, så man får ganske fort "plass" nok til å klare å riste rundt på innholdet. Også viktig å ha en sånn rist/grill/netting greie oppi shakeren for å få mindre klumper.

 

Rist den sånn passe godt, og la den stå en 10-15 minutters tid. Tiden det tar fra man går inn i dusjen til man har fått tørket seg og fått på seg klærne er f.eks. passe tid. Eller man kan gå ut i garderoben og gjøre shaken klar når man har 10-15 minutt igjen av treningen eller noe sånt. Dette er også for å gi shaken enda litt ekstra tid til å løse seg opp. Da skal det bare være å gi den et par rist og drikke i vei.

 

Eneste problemene jeg kan forestille meg med denne gaineren er at man enten blander for tykt eller at den er for klumpete når man skal drikke den, begge vil naturligvis påvirke hvordan man oppfatter smaken. Men smaken hvis shaken flyter tynt nok, og ikke er klumpete, den kan jeg nesten ikke forstå hvordan noen kan mislike, da liker man ikke noe sjokolade i alle fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...