PizzaAMD Skrevet 25. august 2008 Del Skrevet 25. august 2008 Hei, :!: Vi er en gruppe i "produkt utvikling" som skal utvikle en knivsliper. Vi har funnet ut at den først og fremst skal være tilpasset industri. Den første oppgaven vår er å identifisere kundebehov og vi har derfor laget et spørre skjema som vi vil bruke når vi ringer rundt til bedrifter. I tillegg har vi laget en post her i håp om å få noe ekstra input Selv om vi sikter mot industri vil vi også gjerne ha svar fra alle som sliper/har slipet kniver. Spørsmål Hva bruker du/dere knivene til? (eksempel: privat hobbymek, privat kjøkken, kjøtt industri, fiske industri, verksted industri, osv.) Hvordan sliper du/dere knivene deres? (Automatisk eller Manuelt) Hvor ofte er det behov for sliping(Daglig, ukentlig, månedlig eller årlig) Interessert i automatisk løsning(Ja eller Nei) Type kniver som du/dere har/kunne hatt behov for å slipe(eksempel: Brødkniv, hobbykniv, osv) Hvor viktig mener du/dere at .... er for en god kniv sliper. (ranger fra 1-5)Hygiene (1-5)Hurtighet (1-5)Brukervennlighet (1-5)Design (1-5)Pris (1-5)Kvalitet (1-5)Service/Reservedeler (1-5)Levetid (1-5)Størrelse på produkt (1-5) Takker for alle svar Lenke til kommentar
storkers Skrevet 25. august 2008 Del Skrevet 25. august 2008 (endret) 1: fiskeindustri 2: beggedeler 3: daglig 4: ja 5: robust fiskekniv med god "rygg"(ikke filet kniv) 6: hygiene -3 hurtighet -4 brukervennlighet -5 design -1 pris -4 kvalitet -5 servise/reservedeler -4 levetid -5 størrelse -2 Endret 25. august 2008 av storkers Lenke til kommentar
Patz Skrevet 26. august 2008 Del Skrevet 26. august 2008 1: Fôrfabrikk 2: "Semi-automatisk" på båndsliper 3: Ca. 2 ganger daglig 4: Ja 5: Mora tollkniver 6: Hygiene 3 Hurtighet 4 Brukervennlighet 4 Design 1 Pris 3 Kvalitet 5 Service/Reservedeler 4 Levetid 5 Størrelse på produkt 1 Lenke til kommentar
PizzaAMD Skrevet 26. august 2008 Forfatter Del Skrevet 26. august 2008 Kjempe bra! Dette hjelper :!: Vil gjerne ha så mange svar som mulig, så bare kjør på. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå