trygveaa Skrevet 10. november 2008 Del Skrevet 10. november 2008 Prøvde noe nytt tidligere i dag. Puttet tortillachips og dip mellom skivene, så det ble: brød (smør på begge sider) oregano ost skinke tortillachips og dip skinke ost oregano brød (smør på begge sider) Det smakte kjempegodt. Lenke til kommentar
Honey Badger Skrevet 10. november 2008 Del Skrevet 10. november 2008 Når jeg lager toast er jeg stort sett kreativ. Åpner brødskuffen og kjøleskapet og ser hva som er der. Har lagd toastvarianter med både tortillas og pølsebrød. Oppskriften: - Brød: vanlig brød i skiver, tortillas, pitabrød, hamburgerbrød, pølsebrød eller noe annet. - Ketchup og eventuelt noe dressing av noe slag. - Hvitost - Kjøttpålegg: hamburgerrygg, skinke, salami, pepperoni ... - Krydder: oregano og noen andre krydder (som oftest hvitløk og pepper) - Eventuelt løk, tomat eller noe annet tull jeg måtte finne på å ha oppi. Varmes i varmluftsovn, mikrobølgeovn eller vaffeljern da jeg ikke har noe toastjern. Lenke til kommentar
Renor Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Skive Masse skinkeost Skive Må vente litt med å spise, da skinkeosten blir vaaaaaarm. Lenke til kommentar
DanielvanSand Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 (endret) Toast har altid vært en stor favoritt her i huset: Skive Ost Skinke Pizzakrydder / Grillkrydder Ost Skive Toasten stekes til osten har smeltet, men ikke til at brødet har blitt stekt og tørt. Er bare et litt pluss om skivene er litt bløte. Herligheten deles også i to (ikke vannrett, ikke lodrett men tvers av diagonalt). Det smøres også på kebabsaus om nødvendig. Endret 13. november 2008 av Dalh Lenke til kommentar
lilko Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Okei, idag tenkte jeg at jeg MÅ lage meg noe nytt innen toast Det jeg tenkte var: SKIVE Ost Skinke Spaghetti Ketchup Kryddersmør Gastromat krydder Ost SKIVE Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Husk å kok speghettien først da Lenke til kommentar
KKake Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Bare jeg som rynket på nesa når jeg leste "Spaghetti"? Lenke til kommentar
No Matter What You Say Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Det gikk nok et kraftig gys gjennom den norske befolkning. Bruker du sops? Lenke til kommentar
Kjeee Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Spaghetti? Hos oss går det som regel denne veien: Skive ost skinke pizzakrydder og/eller oregano Skive Og så inn i toaster'n Lenke til kommentar
Winydancer Skrevet 30. november 2008 Forfatter Del Skrevet 30. november 2008 (endret) Kreativitet er stikkordet når det kommer til toast. -Alt- fungerer. Spagetti og kjøttdeig inni? Hell yeah. Tror jeg utforsker en "Taco-Toast" senere med tacorestene fra gårsdagen. Win-win. Endret 30. november 2008 av Winydancer Lenke til kommentar
plastkniv Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Brød (helst av de mindre grove typene) Ost (Norvegia/jarlsberg/annen vanlig hvitost) Skinke (salami/hamburgerrygg) ketchup Krydder (Oregano og grillkrydder) Skinke Ost Brød - Tar på ekstra krydder på den øverste skiva, varmes i 3-4 minutter. Lenke til kommentar
Bebeluv Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Masse ost skive smørost skinke ost skinke smørost skive masse ost. Ja, lager den med ost utenpå også Lenke til kommentar
Huskarl Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 Skive Ost Skinke Basilikum Ost Skive mmm. Skal jeg lage til kveldsmat. Lenke til kommentar
Emil Kyllo Skrevet 1. mars 2021 Del Skrevet 1. mars 2021 smør Brød smør ost pesto salami brie blåmuggost salami/spekeskinke ost Smør Brød smør Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 2. mars 2021 Del Skrevet 2. mars 2021 On 10/3/2008 at 5:10 AM, Skurupu said: Ost, skinke, salami, oregano og sennep. 13 år senere, og den oppskriften holder fortsatt. (Salami kan byttes ut med pastrami.) Lenke til kommentar
AntonMarkmus Skrevet 2. mars 2021 Del Skrevet 2. mars 2021 Stekepanne på svak varme, sånn at skivene ikke blir brent før osten smelter. Ha rikelig med smør i panna, sånn at det blir usunt. Både grovt og fint brød funker, men holder en knapp på vanlig grovbrød. Ekstra forsiktig med varmen på panna hvis fint brød. Smør grov sennep på skivene, eller hvilken som helst annen sennep som er litt mer spennende enn vanlig pølse-sennep. Skinke oppå sennepen, jo bedre skinke jo bedre alt. Rikelig med en smakfull ost oppå skinken. Jarlsberg funker. Krydre med oregano, salt og pepper. Ha lokk på stekepannen, og stek til osten smelter. Har du hatt lav nok temperatur på panna skal skivene være gyldne på bunnen. Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 29. mars 2021 Del Skrevet 29. mars 2021 Her er min liste: Brød smør tynt lag med estragonsennep. gulost (her har jeg innsett det ikke spiller så stor rolle hvilken du bruker) kjøttpålegg. her varierer jeg litt hva jeg bruker men bruker jeg feks salami kjøres denen opp i små ruter før jeg tar det på brødskivene. Man kan også bruke kylling eller andre typer kjøtt- en liten dæsj muggost. Her kan man bruke hva som helst avhengig av hvor "stram" en liker osten. diverse krysser, blant annet oregano. Trinn 1-4 gjentas på brødet som brukes på toppen. Det hender jeg tar litt ketchup på toppen av toasten når den er ferdig stekt. Tar jeg ketchuppen som en del av fyllet inni synes jeg den fort blir så varm. Lenke til kommentar
Auto Asmodeus Skrevet 29. mars 2021 Del Skrevet 29. mars 2021 Prøvde dette i toasthjernet i bålpanna for noen dager siden: Smør Brød Smør Dijonsennep Norwegiaost Kokt skinke Blåmuggost m chili Smør Brød Smør Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå