Gå til innhold

Tottenham Hotspur - Diskusjonstråd


InsertNumLock

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den espn artikkelen var vel egentlig bare litt oppgulp av hva de fleste har sett for lenge siden. At det i mange tilfeller kan fungere uten en defensiv midt mot lag på nedre halvdel av tabellen er greit nok, men så ser vi hvordan det går når lagene klarer å utnytte det enorme rommet som ligger øde mellom back rekka og midtbanen.

 

Han er nok ganske naiv han Sherwood, men det virker som han lærer i alle fall, i motsetning til AVB som nok var litt for sta for sitt eget gode. Håper bare Sherwood lar Bentaleb få hvile litt nå, slik at ikke selvtilliten hans blir helt knekt. Dessuten har vi et par landslagsspillere fra noen av verdens beste landslag som bør få litt spilletid snart.

Lenke til kommentar

Takk for det FA, men samtidig takk for ingenting!

 

Hjelper fint lite ja. Er så håpløst med ting som det der!

Er forøvrig også på HØY tid at man endrer regelen som tilsier at man må gi rødt kort hvis man fratar en spiller en klar målsjanse. Særlig når det er snakk om straffe + rødt kort.

 

I tilfellet med Rose så er det klart at han går for ball selv om dommeren (linjedommeren) mener han tar mann før han tar ball. Det er ikke en kynisk felling eller takling. Det er et helhjertet forsøk på å ta ballen. Hadde han faktisk ikke tatt ballen først og endt opp med å lage straffe så syntes jeg faktisk kun at straffe holder i den situasjonen. Når man får en straffe så får man også tilbake en målsjanse som er praktisk talt betydelig større enn alle andre sjanser man har på en fotballbane. Dobbelstraff som dette er bare helt aldeles tåpelig i mine øyne som sagt.

 

Burde være opp til dommeren selv å velge om han syntes en takling er så kynisk/usportslig at den fortjener rødt kort ved siden av. Ikke bare fordi "slik er regelen" uansett om man er et tiendelssekund for sent ut eller et halvt minutt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...