Gå til innhold

Tottenham Hotspur - Diskusjonstråd


InsertNumLock

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Orker ikke klikke på artikkelen en gang, kan med en gang forklare at det er en ikke-sak selv om den provoserer noe voldsomt. Det er vel én, nei to, stakkars hårsåre fyrer som mener dette. Hverken politi, påtalemakt, FA eller Spurs har noe imot chantingen (ifølge uttalelser denne uken). Ble faktisk litt overrasket over det unisone forsvaret fansen har fått denne gangen, og godt er det med tanke på historien om hvordan begrepet yid army oppstod.

 

Det hele starte med at en heller gal mann (tenk Ubaydullah Hussain) som har en gruppering han kaller for "the society of Black Lawyers" fant ut at han trengte litt oppmerksomhet rundt gruppa si. Denne gruppen har for øvrig ingen advokater som jobber i sin organisasjon. Mao er det i hans øyne helt ok å starte en gruppering hvor medlemskapet utelukkende baseres på hudfarge. Men å synge en sang der man har tatt et tidligere nedsettende ord og snudd det om til noe positivt og dermed fått slutt på den nedsettende betydelsen av det er ikke greit? Jeps, her er det logikk på høyt nivå.

 

Litt interessant er det allikevel at en av de mest ivrige bak den plutselige klagestormen om chanten selv er jøde, men gjett hva - han er også Chelsea-fan. Denne fyren slengte seg på hylekoret med bl.a en tøvete artikkel i the Daily Mail (tror jeg). Uansett, han er altså medlem av den samme gruppen fans som i alle år uten unntak lager hisse-lyder og synger andre chants om jødeutryddelser når laget de holder med spiller mot Spurs. Ironien er enorm. Personlig tror jeg han har et stort problem med at Spurs er den klubben "alle" identifiserer med jøder samtidig som Chelsea er den klubben som tradisjonelt sett er forbundet med antisemittisme.

 

Uansett, storm i et vannglass og saken er vel allerede over i England, noe man kunne høre klart og tydelig hvis man såg kampen på tv igår. Da ljomet det først "We'll sing what we want, we'll sing what we want, we're Tottenham Hotspur, we'll sing what we want" etterfulgt av et kraftig "YID ARMY" og etterhvert den taktfaste "*klapp* *klapp* *klapp*klapp*klapp* YIDS!"

Endret av Solaar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...