Gå til innhold

Blogg: Games Convention 2008: Dag 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det er glimrende at dere skriver nynorsk dere som gjør det og oversettinger av intervju er hva jeg forventer av Gamer.no - hvordan kan noen klage på det? Dere er en norsk spillside, selvfølgelig skal intervjuene være oversatt til norsk! Ikke slutt med det. Var det klage rettet på e-post til dere, eller kom det på forumet her et sted?

 

Utrolig synd at dere ikke fikk prate med Creative Assembly, mas på Sega, be om ekslusivt møte i deres hovedkvarter med alle utgifter dekket av Sega :wee:

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Æsj, gledet meg til å høre noe interessant om spill fra gamer.no, skuffende. Finnes derimot ufatterlig mange andre sider å finne informasjon fra messa, ikke noe særlig alvorlig.

Vet ikke om dette var ment særlig alvorlig, men du kan umulig fulgt med på Gamer.no den siste uka før du leste denne bloggen. Jeg velger å lenke til vår profilerte Games Convention-seksjon, hvor alt vi foreløpig har skrevet fra messa er synlig, så har du lesestoff for resten av helga: http://gamer.no/gc08 - bedre dekning i noe nordisk magasin skal du lete lenge etter :-)

 

Og det kommer selvsagt artikkel på artikkel på artikkel fremover de nærmeste ukene om alle spillene vi har prøvd og alle produsentene vi har pratet med. Gled dere!

Lenke til kommentar
Æsj, gledet meg til å høre noe interessant om spill fra gamer.no, skuffende. Finnes derimot ufatterlig mange andre sider å finne informasjon fra messa, ikke noe særlig alvorlig.

 

Jeg syns det var underholdende skrevet jeg =)

Gamer.no ER den beste spillrelaterte websiden i Norge. Gamespot og Gamespy ain't got nothing on gamer.no heller.

Lenke til kommentar

De skriver jo om hvordan de har moret seg i alle de andre artiklene, sniktitter på spill som de setter store forventninger til osv. De har selvfølgelig hatt glede av dette her og det kan en se gjennom mange av artiklene, derfor er en blogg ved siden av en god mulighet til å skildre alt det en ikke får laget artikler om, hvordan det er der og ting som kan være verdt for oss å vite om. Jeg ville for eksempel garantert spurt dem om hvorfor de ikke har snakket med Creative Assembly om Empire: Total War, men gjennom bloggen vet jeg svaret. Dessuten, jeg synes det har vært nevnt positive så vel som negative ting i bloggene.

 

Godt jobbet Gamer.no!

Lenke til kommentar
Jeg velger å lenke til vår profilerte Games Convention-seksjon

 

Åja, dere har en egen side for GC, aldri lagt merke til det, bare leser de øverste nyhetene fram til jeg kommer til de jeg har sett fra før, for så å lese blogg fra dagen som popper opp på diskusjon. Startet å lure på hvorfor det skjedde så ufatterlig lite der, men spillene har vært så kjedelig(utenom Dragon Age og Fallout 3) for min del at jeg aldri trodde det var de spillene som var fra GC :wee:. Trodde det bare var vanlige nyheter.

Lenke til kommentar
har dere sett noe til stalker: clear skies under messen? venter spent på spillet. stalker soc var og er helt fantastisk.

Ettersom spillet har utgivelse om få uker, så har vi valgt å ikke bruke tid på dette. Se heller frem til anmeldelsen rundt utgivelsesdatoen :-)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...