Gå til innhold

BK: Postgirobygget - I lys og røyk


IceFox

Anbefalte innlegg

I forbindelse med åpningen av Kolbotn Torg spilte Postgirobygget en gratiskonsert for oss kjære Kolbotnianere. Blant de fremste knipset jeg i underkant av 400 bilder, og resultatet ble et par brukbare. Dette ble jeg mest fornøyd med, men etter liten respons i chattetråden, ønsker jeg kritikk på bildet.

 

Fire 'em up!

post-108702-1219438243_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vips, så havnet det her og, ja. Får bare skryte igjen, jeg da: knakandes godt bilde. Røyken diffuserer karen i bakgrunnen på en elegant måte. Det er skarpt, og komp'en sitter som den skal. Akkurat nok smell i fargene au.

 

(Btw; fresh skjorte på han karen i oppvarmingsbandet @ flickr ;) Godt bilde det også, btw)

 

Har du exif + objektiv som er brukt, for oss nysgjerrige? ;)

Lenke til kommentar

Vanligvis er jeg ikke noe fan av konsertbilder, men dette bildet er ekstremt teknisk bra icefox. Mannen med guitar står utifra bakgrunn pga dybdeskarphet og røyken som er så perfekt plassert på venstre. Utsnittet er det ingen ting å legge til om og komposisjonen. Fargemetningen virker veldig naturlig er min mening.

Lenke til kommentar

Postgirobygget er mindre engasjerende enn bygget de har tatt navnet sitt fra, og passer kun som bakgrunnsmusikk fra P4. Bildet holder en helt annen kvalitet, og beskriver stemningen på konserten ganske bra.

 

Postgirobygget er muzak, og DiDerre låter som et takras live. Det siste vet jeg av å ha hørt dem spille. De kan rett og slett ikke spille, og de spiller en musikk som krever absolutt teknisk dyktighet. Jeg får håpe Postgirobygget er bedre live enn det makkverket krimforfatteren fra Molde får til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...