Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja...mulig..jeg var med ca 40 min:) Jeg var akkurat med å låse tårnet ved siden av borgen..også rykket vi inn i borgen for å forsvare den. Som WH er det ikke annet å gjøre enn å stå å se på for det meste men men hehe. Jeg måtte desverre logge ut pga kamerater kom rundt kl 20:30. Men det var maaaange folk hehe..jeg husker jeg leste i chatten at en skrev at det var 70+ destro utenfor borgen. Og inni borgen var vi vel?..40?

 

Hvordan endte det hele egentlig?

Lenke til kommentar
Artig:)

 

Jeg fikk bare med meg 2-3 av den keep defencen hehe. 65 soldiers marks nå...10 til for devastator chest:) Men jeg er bare rr23 så har litt renown igjen å farme før jeg kan få meg nye klær:)

Du bør prøve å få deg Redeye settet i Mount Gunbad. Det er veldig bra og 5 piece set bonusen gir deg pluss til autoattack speed. Sammen med Inquisitors Fury gjør du helt utrolig mye autoattack dmg. Dette er i tillegg til abilities. Det er absolutt verdt "hasselet" med å skaffe seg Redeye settet.

Lenke til kommentar
Her kan du se Devastator, så kan du sammenligne :) Fy f*** Ugle, Theoddone er en sleip en. Kommer seg alltid unna!

Theo er veldig nær rr80 nå, så hvis du skal drepe ham før han slutter bør du skyndte deg. Kansje han blir litt etter den nye patchen forresten.

 

Både engies og SHs blir nerfa. Lurer på hvor dyr plink blir (ap) med aiming quickly (1 sec tacticen).

 

Spiller uansett ikke ugle så mye lenger. Har ikke vært i party med en healer èn eneste gang de siste ukene, og kb ratioen viser det :(

 

BWs er gøy da, på Karak Norn. Rank 10, t2

 

Og en Shammie på Karak Azgal, rank 10, t2

 

Edit: Gamer73: Ja, redeye er MYE bedre, og MYE vanskligere å få tak i. Du trenger en full gruppe til å gjøre hele gunbad, noe som tar en del timer, samt at du må være heldig og få droppet. Heldigvis har de gjort gunbad mye lettere å farme nå. Samt at det uten tvil er den beste instancen i hele spillet.

Endret av Uglegutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...