Gå til innhold

HTC Dream, tanker?


Mixy

Anbefalte innlegg

Nå som denne faktisk har blitt "bekreftet", må jeg si at jeg er svært nysgjerrig på hva vi kan forvente oss av denne telefonen. Har store planer om å skaffe meg en med mindre den har helt tilbakestående spesifikasjoner, noe jeg tviler på fra HTC :)

 

Hva forventer du deg? Og er det noen som kan gjøre mer enn rein gjetning når det gjelder når vi kan forvente å høre noe fra HTC selv om denne telefonen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Iom. at det er en Android-telefon (og siden Android er open source), håper jeg de lar brukeren få litt kontroll over telefonen. Det kommer garantert ikke til å være like åpent som OpenMoko-telefonene, men _litt_ frihet, hadde vært fint. Håper i tillegg at den får et passe godt kamera (>3MP), og Qwerty-tastatur (hvis den i det heletatt får tastatur, og ikke bare er en ren touch-telefon).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vist det stemmer med ryktene angående spesifikasjonene til den, så tror jeg det kan bli en veldig god mobil og det er ikke noe minus at det er HTC :thumbup: , har ikke så veldig mye peiling på linux, men ut av det jeg har lest så blir man å få ganske mye frihet, Jeg synes ikke designet var noe spesielt pent, den ser også ganske stor å klumpete, men qwerty-tastaturet ser ut å til å bli ganske brukervennelig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har lekt litt med Android på pc-en (emulering) og må si at jeg ser potensiale i dette. Gleder med veldig til HTC Dream da jeg er fan av HTC og ikke minst Open Source. Begynner også å bli lei WM6.1 da det kan bli ganske slitsomt i daglig bruk.

 

Litt synd at den ikke får et skikkelig kamera (IMHO), men liker at de kjører QWERTY da dette er noe jeg ikke vil miste når jeg kjøper ny telefon.

Venter på noen skikkelige tester før jeg bestemmer meg helt, men det er en overveldende sannsynlighet for at dette blir min neste telefon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...