Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Venneforhold og liknende


Gjest Guest_anonym_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_anonym_*

Hei. Skriver som anonym av naturlige årsaker. Er selv gutt.

 

Jeg har alltid hatt et godt forhold til jenter, men that's it. I løpet av de seneste årene har jeg hatt (minst) like mange nære jentevenner som nære guttevenner, men det er det: venner. Har ikke tall på hvor mange ganger en jente har betrodd seg til meg (med de komplikasjonene det har fulgt) og hvor mange hemmeligheter jeg har fått vite. Av en eller annen grunn er det også lettere å snakke med en jente som jeg har blitt godt kjent med enn en kamerat jeg har blitt godt kjent med. Dette er selvfølgelig vel og bra, alle kjenner noen som kun har venner av det samme kjønn.

 

Men det er nettopp det som er problemet, det blir et venneforhold, og så er det ferdig med den saken. Nå har jeg nettopp begynt på en ny skole og i løpet av noen dager blitt kjent med flere gutter, snart åpner det seg nok raskt med tanke på jenter også. Har altså ingen problemer med å samtale med noen. Men der stopper det. Vet ikke om dette stammer fra at jeg ble heftig shitta i 8. klasse eller ikke. Uansett, hvordan kan jeg unngå å kun bli en "venn" og at det ikke kan utvikle seg til noe mer? (dette avhenger selvfølgelig av interesse)

 

Når det er sagt har jeg verken dårlig selvbilde eller blir sett på som lite pen/attraktiv.

 

(Jeg er strengt heterofil og har aldri følt noen tiltrekning til det samme kjønn. Ikke en gang en minste liten tiltrekning).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Du er helt sikkert homofil, slik som du beskriver det. Nei da, jeg skal ikke være useriøs. Flørt, vær morsom og vis interesse. Du kan prøve å spille tøff også, men det kan fort bli gjennomskuet.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Jeg er elendig til å flørte.

 

Morsom har jeg vært før, da også som venn, og det har fungert... som venn. Å vise interesse har videre ført til vennskap. Er fryktelig lett for meg å lange ut om ting, besvare, vise forståelse og liknende. Jeg er heller ikke typen som drar nytte av at en jente betror seg til meg. Husker godt en situasjon der ei fortalte om problemer hun hadde, og jeg var jo så forståelsesfull osv, men... vel.

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Kanskje det er det som er problemet ditt - du er for venneaktig. Jentene ser ikke på deg som noe annet enn en å prate med. Hva med å være litt mindre... vennlig? Siden det ikke nytter å vise interesse, kan du prøve å spille uoppnåelig.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Har altfor mange venner som havner i friendzone. Eneste veien ut er jo å, hvis du er interessert i noe mer, ikke alltid gi deg på ting/gjør det hun vil. Vis hva du vil og vær litt bastant. Bøyer du deg i støvet og gir deg på alt blir sjansen større for å bare bli en god venn.

 

Ikke vær drittsekk, bare ikke vær helt fløtepus heller. Jeg er i et langt forhold og må innrømme at jeg får mye mer oppmerksomhet nå enn da jeg var singel. Er nok litt fordi jeg gir f i hvordan jeg blir oppfattet, men jo vanskeligere du er å få fatt i, jo mer spennende blir det jo også.

Lenke til kommentar

Takk for svar.

 

Den "uoppnåelig"-saken er vel litt å ta i nå som jeg nettopp har begynt på ny skole. Et par dager og man begynner å leke uoppnåelig, da er man for høy på pæra. Burde nesten bli kjent med flere først, eller hva?

Lenke til kommentar

Hmmmmm, ja, her lukter skaphomse lang vei!

 

Hehehe, neida, var et dårlig forsøk på å være morsom. Du kan jo glede deg over at du allerede har et godt hånlag med jenter, om ikke på den måten du ønsker, så har du fortsatt håndlag med dem :)

 

Hvis du tror det har noe med shittinga i 8. klasse å gjøre, så har det, det. Forsøk å ikke overanalysere situasjonen, fokuser heller på hva du kan endre, gutten min (hehe). Sender du sensuelle/seksuelle signaler? Enten via berøring, blikk, toneleie og ord? Prøv det, hold blikket litt ekstra lenge, smil når de smiler. - Vær litt mystisk, du trenger ikke dele alt. Jeg har trua på deg! :)

Lenke til kommentar

-Jenter like å jakte på gutter. At de er vanskelig. Slik at dem må jobbe for å f dem. De liker ikke guttene som legger seg flate på veien for dem. Så er viktig å få en balanse. Hjelp henne litt på veien. Vist du ikke er vandt med dette. Så er det bare å trene og trene. Så får man erfaring og vet litt mer hvordan man skal gå fram.

 

-Jenter liker gutter med egne meninger

 

-Så liker dem gutter med selvtillit. Men husk ikke alt for mye selvtillit. Da slår det galt ut. Men alt handler om kroppspråket , selvtillit, hvordan du er blandt venner og du opptrer. Dette er viktigere enn utseende. Derfor ser man utrolig fine damer sammen med gutter man kaller for "idioter". Er fordi dem gir f... og dama må jakte.

 

-Er som dem skriver ovenfor . Bare flørt , send blikk, kroppskontakt og smil. Tøyse litt.

 

-Når du nevner denne pratingen du har med jenter. Så er det viktig at du holder igjen litt. Fordi jenter liker mystiske gutter. At dem må greve etter informasjon hos gutten. Prater du mye med dem , ja da blir det bare prat ;) kan jo prøve litt mer utfordrene samtale emner enn hemligheter , som sex f.eks .

Lenke til kommentar

Takk for svar og tips, uten at det ga meg så voldsomt mye. Selvtillit har jeg ingen problemer med, for å si det slik. Regner meg, uten å være for skrytende, ganske attraktiv utseendemessig også. Noen flere?

Lenke til kommentar

Jeg kjenner meg igjen i hva du sier Guest. For 3-4 år siden holdte jeg på samme måte. Pratet med alle jentene og trodde det å være snill var det gode trikset. Men det går ikke , man blir kun venner. Mye prat + snillhet = venner . Jeg så selv at jeg måtte endre meg. Tok til meg alt jeg kunne , lærte av andre og så hvordan de gjorde det. Nå har jeg muligheten til å styre selv. Begynte å gi litt faen. Du ser det f.eks at når du er i forhold , har man draget på masse damer. Fordi man er ikke needy.

 

Når du ser en god fotballspiller, sammenligner du deg selv med han. For å se hva du må gjøre for å bli like god. For å få masse actraction hos jenter. Må du sammenlige deg med en som har det.

 

Viktig er at du klarer å vekke følelser hos jenta. På en positiv og negativ måte. Få inn berøringer . Vær litt vanskelig .

Lenke til kommentar

Anonym igjen her.

 

Jeg tror egentlig jeg bare kan glemme denne tråden nå :) Jeg er rett og slett elendig på flere punkter. Det har gått en uke på skolen uten noen jeg kjente og jeg har vært alt annet enn tilbakeholden for å si det slik. Å ta intiativ osv ligger ganske i naturen min, å innlede samtaler, gå bort og begynne å prate og ta intiativ til ting hører meg bare til. Får en del blikk osv men jeg er piss elendig på å takle slikt så jeg smiler bare nervøst tilbake og innleder en samtale. Kommer nok heller av seg selv, det har ingenting med å være needy å gjøre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...