Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Det er noe muffens...


Gjest Mistenksom_gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Mistenksom_gjest

Jeg og samboeren har vært sammen i godt over 15 år nå, og som vanlig i et så langt forhold har det vært litt opp og ned til tider. Tonen oss imellom har aldri vært dårlig, vi har hatt våre krangler, men ikke de virkelig store. I det siste er det en del ting som har endret seg som jeg er synes er litt merkelig.

 

1. Stort sett er det jeg ser henne i en sliten t-skjorte og en skitten joggebukse. Undertøy er en sliten hullete truse, og BH går hun ikke med hjemme. Skal hun ut med jobben eller venner så er det alltid pene, sexy klær og pent sexy undertøy.

 

2. Jeg kjøpte en del sexy undertøy til henne for en tid tilbake for å prøve å sprite opp ting litt, men stort sett eneste kommentar var at dette kom hun nok neppe til å gå med, annet enn kanskje for meg i spesielle anledninger, for da gikk det fort av. Like etter reiste hun på tur med jobben til København, og da var plutselig alt dette undertøyet med på turen, og det før jeg hadde fått gleden av noe av det. Da lurer jeg på hvorfor...

 

3. Hun maste også om noe leketøy til soverommet. Jeg er jo med på det meste som er moro, og alt som kan piffe opp forholdet litt er jeg med på. Når jeg kom hjem med fangsten var det plutselig ikke så interessant allikevel.

 

4. For en stund tilbake var hun også på tur med noen venninner på danskebåten. Da fikk jeg en masse historier om alt det drøye disse venninnene hadde gjort med andre menn på båten, men hun hadde selvfølgelig gått og lagt seg tidlig. Problemet mitt er bare at hun hadde veldig mange detaljer fra ting som hadde skjedd, ting jeg tviler hadde kommet under en fyllesyk frokost, men mest sannsynlig noe som er opplevd selv. I kombinasjon med hvor full hun hadde vært stemmer det heller ikke at hun la seg tidlig, jeg vet fra andre kompiser som bruker "alle de andre... men jeg la meg tidlig"-historier så er det for å slippe mas fra dama når de har vært på strippeklubb eller verre.

 

5. Hun drikker aldri når hun er på fest sammen med meg. Når hun er på fest alene drikker hun så mye at hun ofte har blackout eller har rare historier om hvorfor hun har sår og blåmerker på armer og bein. Osv. Er gjerne en spesiell person (mann, kaller han X) hun har gjort rare ting med, og de har som regel endt opp alene i et kott, i skogen eller et annet rart sted.

 

6. I en annen anledning måtte hun megle mellom denne personen (X) og en annen dame på jobben da han hadde vært ufin/innpåsliten i fylla. Da kom det en eller annen setning om at "X blir jo alltid sånn når han drikker for mye, og prøver seg på alle". Javel...

 

7. Vennene hennes får jeg ikke møte lenger. Sist nå lurte jeg på om vi skulle invitere noen venner på middag siden det var lenge siden, men hun ville ikke når jeg spurte hvilke av hennes venner vi skulle invitere.

 

8. Hun sitter også veldig mye på msn med et par venninner når hun er hjemme. Hun passer alltid på å sitte sånn at ikke jeg kan se, og kommer jeg så blir det fort lukket ned. Fra også å ha et standardpassord på PC, på mail og på alt annet, et passord som jeg visste om, men nå er alt endret og ikke lenger husk av passord i explorer osv som hun hadde før.

 

9. Veldig mye sms. Veldig eiesyk på mobilen sin. Fra at den alltid lå og slang et sted så har hun den alltid med seg, har flytta laderen fra stua til nattbordet så hun har den i nærheten også når hun sover. Hun legger seg også ofte før meg, og jeg hører at hun får meldinger etter at hun har lagt seg, og når de andre på jobben er på fest uten henne får hun ofte telefoner og sms utover natta.

 

10. Når hun har vært borte med jobben med en eller flere overnattinger, så er hun ofte ekstra klar. Vi bruker av ulike årsaker kondomer som prevensjon, og i de tilfellene er det plutselig ikke så nøye, noe som bare gjør meg mistenksom.

 

11. Hun snakker også mye i søvne. Ved en anledning drev hun og diskuterte med noen om hvem av to gutter på jobben som var best til å kline... Ved en annen gang, når hun kom ramlende hjem lenge etter alle utesteder var stengt der vi bor osv, så vekket hun meg med en forførende "Duuuuu???" og koste med meg, men så våkna hun tydeligvis, og da fikk jeg bare en "å er det deg..." og så la hun seg til å sove igjen.

 

Jeg har på en måte ingen konkrete bevis for at hun er utro med meg, men mye indisier... Hun er også veldig sjalu selv og veldig kategorisk i forhold til hva som hadde skjedd hvis jeg var utro mot henne. Jeg har aldri vært sjalu av meg, men enten begynner jeg å bli det, eller så er det litt mye rart her nå.

 

Noen som har noen kommentarer, råd, hjelp eller vink?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Mistenksom_gjest
Eg skriver ett kort svar.

 

Spørr henne rett ut..Og klarer hun ikke svare for seg,gå fra henne på flekken!

 

Ligger nok ann til en konfrontasjon ja, men er desverre barn med i bildet også, så det er ikke så enkelt å bare stikke.

 

Trenger bare litt tilbakemelding på om det er barnslige småting jeg kicker på her, eller om jeg har grunn til å ta det opp. Det er for mye som skurrer, men vil ikke være en patetisk dott som blir teit av sjalusi for ingenting.

Lenke til kommentar

Her var det mye muffens på en gang ! At hun er eiesyk på mobilen sin og hemmelighetsfull anng. hvem hun snakker med på msn kan jo være et tegn på at hun har noe hemmelig på gang med en annen mann.

 

Jeg hadde dessuten flydd i flint hvis typen min hadde sagt "å , er det bare deg" i senga. WTF? Hvem skulle det ellers være hadde jeg spurt da!

 

Jeg hadde definitivt tatt meg en prat hvis jeg var deg.

Lenke til kommentar
Gjest Mistenksom_gjest
Jeg synes ikke dette høres spes. bra ut. :( Er så mange tegn som vanskelig kan forklares bort.

 

Er det jeg også har begynt å tenke... Punkt 1 og 2 er kanskje ikke så mye å ta det på egentlig, selv om jeg kjenner 2-eren gjør meg litt irritert.

 

Spørs om det blir en kjip søndagskveld... Vi får se når hun kommer hjem imorgen

Lenke til kommentar

Punkt nummer er nok noe som hender under ganske mange lange forhold, men resten... Enten så må du konfrontere henne med mistankene dine eller ta henne på fersken. På fersken kan være å "tilfeldigvis" komme over SMS eller MSN meldingene hennes.

Endret av Gordion
Lenke til kommentar

på meg virker det som hun er uto lang vei. spes med tanke på hvor eiersyk hun er på mobilen, har skiftet passord på man/mail pynter seg ekstra opp når hun går ut. jeg synes du bør konforentere henne for å rense opp luften.

 

edit: har selv hatt en sambis som var utro og mange av "faresignalene" jeg dengang så er noe trådstarter forteler om.

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar
Er det jeg også har begynt å tenke... Punkt 1 og 2 er kanskje ikke så mye å ta det på egentlig, selv om jeg kjenner 2-eren gjør meg litt irritert.

 

Spørs om det blir en kjip søndagskveld... Vi får se når hun kommer hjem imorgen

Får bare ønske deg lykke til og sende deg noe styrke til praten.

Lenke til kommentar

Skulle ikke være nødvendig å bytte passord og passe på mobilen i et sett, om man ikke har noe å skjule. Men det er min mening.

 

Alt samlet virker en smule mistenksomt. Nå kjenner jeg henne ikke, men etter å ha lest det du har skrevet, så tror jeg ikke hun ville innrømmet noe ved en konfrontasjon.

 

Håper du får ordnet opp i dette.

 

Lykke til kamerat :)

Endret av Sadfez
Lenke til kommentar

Kjære Mistenksom Gjest,

 

du har en meget god grunn til å være mistenksom. Nei, men seriøst, dude, etter alt det der kan du godt være litt mer mistenksom.

 

Med mindre du er åpen for et åpent forhold er nok ikke denne dama noe å satse på i tida framover.

5. Hun drikker aldri når hun er på fest sammen med meg. Når hun er på fest alene drikker hun så mye at hun ofte har blackout eller har rare historier om hvorfor hun har sår og blåmerker på armer og bein. Osv. Er gjerne en spesiell person (mann, kaller han X) hun har gjort rare ting med, og de har som regel endt opp alene i et kott, i skogen eller et annet rart sted.

Det hadde ringt ei lita bjelle hos meg, altså. Hvis du ikke har lyst å være utro, er beste måten faktisk å ikke rote deg opp i situasjoner som fører til utroskap. Å stase deg opp med sminke og sexy undertøy, drikke deg dritings og rote deg opp i en skog alene med en annen fyr er ikke måten å gjøre det på. Kombinert med en "åh, er det bare deg", trenger du ikke ha doktorgrad i matematikk for å skjønne hva som foregår...

 

Du ser sikkert litt på det på samme måten som folk flest ser på global oppvarming. Du vet egentlig innerst inne at det er reelt, du vil bare late som det ikke er der i håp om at alt skal gå som før.

 

Jeg føler meg ganske kald når jeg skriver det her. Men jeg er bare realistisk (tenkt ut i fra at den informasjonen du har gitt oss er korrekt, naturligvis). Men det er opp til deg hva du vil gjøre med det. Hele saken blir imidlertid litt mer vanskelig i og med at du har knocked her up and knocked it out. Etter alle de indisiene du har må hun akseptere at du tror hun ikke er tro mot deg. Ta deg en samtale med henne, men vær hard. Ikke spør om et svar, krev et svar, og ikke godta noen utsettelse. Hvis hun har en sinnsykt god forklaring er det greit, hvis ikke ser jeg to muligheter:

 

- Dere skilles (vær så snill og ikke pirk på at de er samboere, går for det samme)

- Dere fikser problemene eller hva du vil kalle det og bygger opp ny tillit til hverandre (noe som er veldig vanskelig ifølge de som har vært gjennom slike episoder selv).

 

Jeg håper dette ikke var oppmuntrende... og jeg håper du tar en dårlig vits i dårlige tider. Hahaha.

 

- Eivolele

Lenke til kommentar

Hei Mistenksom Gjest!

Som det har blitt nevnt tidligere, det ligger ann til en konfrontasjon og du har mye å være mistenksom over.

 

En ting jeg ikke skjønner, mellom linjene virker det som om samboeren din er opptatt av alt annet enn deg. - Hvorfor finner du deg i dette? Det kan nesten virke som om hun kun er sammen med deg, fordi du tilbyr noe, kanskje veldig god økonomi?

 

Hvis jeg har rett i at hun har mistet interessen for deres relasjon, og er opptatt av alt annet, så må jeg spørre om du virkelig vil være med henne videre? - Kanskje det er på tide at du bryter med henne og det slitte undertøyet hennes, går ut på markedet og finner ei ny? - Virket jo ikke som om dere har barn, så da er det jo egentlig ingenting som holder deg igjen?

Lenke til kommentar

1- Ordne en spesiell kveld sammen som overaskelse. Middag på resturant , boblebad og stearinlys . Se om det kan piffe litt på stemninga. Så kan du konfrontere ho på slutten på kvelden vist du vil være kjip tilbake ;) hehe

 

2-Bra du tar intiativ , virker som hun er tilbakeholden . Han hun liker å dra ut å ha det morro. Og ha et liv nr 2 ved siden av.

 

3- Er vell det man kaller typisk. Først kommer det en unnskyldning når hun ikke tørr å være ærlig. Så går du å kjøpe disse lekene. Men det kommer enda en ny unnskyldning.

 

4- I mitt hode er det slikt at ting jeg ikke vet har jeg ikke godt av å vite. Men dette blir noe annet siden det er et forhold på 15 år . Og at dere har barn sammen. Dette fenomene med å si at man har la seg tili på kvelden. Er noe alle sir som ikke vil bli konfrontert med hva som har skjedd. Og ikke vil bry kjæresten sin med det. Er som oftest da det er ugler i mosen. For hvorfor si at du tok tili kveld. For det første så er det ingen som legger seg tili når dem tar danske båten med masse venniner. Er når man sier at man har tatt tili kveld at det er noe man skjuler. En bekrefelse på her er det noe du ikke vet.

 

5- Er normalt med damer at når dem er for seg selv. Borte fra kjæresten så tar dem helt av å drikke seg helseløs. Har dem sitt avbrekk , viktig for dem. Er det samme med oss gutter. Når du sier hun aldri drikker sammen med deg. Så er det kanskje fordi hun gjør mye domt i fylla og er flau over det. At hun ikke vil gå på en smell . Men jeg setter pris på at når jeg drar ut med dama. At hun ikke drikker seg dritings. For det blir slitsomt.

 

6- Dem som blir full og prøve seg på alle i fylla . Er aldri populær hos jentene . Så ikke tenk på det.

 

7-Synes jeg er veldig rart. Er jo alltids koselig med middag med venner rundt bordet. Er jo viktig med kontakt til dama`s venner

 

8-Dette er helt klart et tegn på at hun har kontakt med andre gutter på msn. Som hun skjuler fra deg.

 

9- Det som er typisk gutter. Er at når dem blir full/over brisen så ringer dem eller sender sms til jentene dem f.eks driver med. Eller har god kontakt med . Er sjeldent at venniner sender melding eller ringer etter midnatt. Dem har jo pratet med venninen sin tidligere på dagen. Så dem vet jo at ho skal være hjemme.

 

10- Rare greier

 

Oppsummering: Når jeg har lest alt dette og skal ta en oppsummering. Så er det helt klart noe som er galt her. Er mange eks. som du viser og flere tegn som dukker opp her og der. Spørsmålet er vell hvordan du skal gå fram . Iallefall viktig å konfrontere henne. Vi ser at det er noe her. Lykke til !

Endret av rrobertsen
Lenke til kommentar

Du har nok en konfrontasjon inc her ja. Sett deg ned med henne og ta alt sammen opp punktvis slik som du har presentert det her, kansje? Du virker som en rolig fyr, prøv å hold det rolig under konfrontasjonen og ikke fly i taket. Gråt, drama og flyvende talerkner er neppe den beste måten å ordne noe slik på.

 

Vil si at omtrenet alle indisiumene du har brakt opp peker i en dyster retning. Jeg hadde ikke reagert om min kjæreste hadde en god venn hun gjorde masse rart med, men om alle de andre punktene hadde vært med på kjøpet, så hadde jeg nok flydd i taket veldig fort. Ett slik forhold som du er i nå, er i høyste grad svært selvdestruktivt og ikke sunt.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Mistenksom_gjest

Lenge siden dette nå, og mye har skjedd. Når jeg skrev det innledende innlegget var hun jo på jobbtur, og når hun kom hjem merket jeg at det var noe galt. En ting var at bildene bar preg av et vannvittig fyllekalas kveld etter kveld, og på stort sett alle bilder var hun sammen med X eller en annen kar på jobben. Var også flere bilder som var sletta fra kamera så jeg. Hun var ærlig på at hun stort sett hadde vært sammen med X og han andre vennen på turen, men etter en ukes tid der jeg merket veldig godt på henne at det var noe galt tok jeg og snoket litt på PC'en hennes, og fant ut at hun hadde mailen med en venninne om at hun hadde våknet opp i en seng sammen med X begge nakne, men hun husket ikke om det hadde skjedd noe mer. Vi snakker her om en dame som ikke har tilbrakt en natt uten pysj sammen med meg... Til venninnen var hun redd både for klamydia og graviditet, men til meg påsto hun at hun var 100% sikker på at ingenting hadde skjedd... Jeg tror nå mitt, og er vel ganske sikker på at her har det skjedd ting hun ikke vil si.

 

Det braket jo sammen til en ganske heftig krangel-helg. Hun anklaget meg for ulovligheter ved at jeg hadde snoket på hennes PC, og mente hun hadde all rett til å være sur på meg for det. Hun var helt klar på at hun ikke angret på det hun hadde gjort, for ingenting hadde skjedd, og jeg laget en stor sak ut av "ingenting". Aksepterte selvfølgelig ikke det, etter min mening så har hun gjort noe galt så lenge hun har krenket de grensene JEG setter for hva som er ok i forholdet. Hun mente at i hennes vennegjeng (som er 10 år yngre enn henne stort sett) så var det å sove hos hverandre helt vanlig, og det å sove naken var tilfeldig, husket ikke hvorfor pga fylla.

 

Vel vel, mye krangling frem og tilbake, hun så etterhvert min side av saken, og var etterhvert enig i at det hun hadde gjort ikke var greit. Hun var også på en ny fest med jobben der det ble mye styr da 2 av gutta sovna hjemme hos hun ene, med klærne på. Kjæresten hennes synes ikke det var greit, heller ikke kjæresten til en av gutta. Han siste var singel. Hun ba om unskyldning og vi var enig om å prøve å få forholdet på track igjen. Alle disse andre tingene ble også tatt opp, og jeg fikk i det minste kommet med mitt, selv om det ikke var alt hun følte seg truffet av.

 

Naturlig nok var jeg ganske langt nede etter dette, så ble jo til at jeg la ganske mye i å få ting på plass igjen, men følelsen var veldig klar etter en stund at hun ikke var så interessert i å legge innsatsen i det. Jeg har heldigvis et par venner som jeg kan prate med, noe jeg gjorde og spesielt en av dem hjalp meg mye på veien til å få opp selvtilliten igjen. Så etter en stund braket vi sammen igjen, desverre en kveld vi begge hadde vært på fest hver for oss, der hun nesten ikke hadde lyst til å være med meg hjem, noe jeg egentlig ga litt f... i akkurat der og da. Kjørte henne ganske hardt der og da, at jeg ikke aksepterte noen offer-rolle her, og at det var på tide at hun også viste om hun var interessert. Det hjalp litt, hun havnet nok litt bakpå der, men sakte men sikkert har det glidd ut igjen, og nå gidder nok ikke jeg heller å legge noe ekstra inn i det merker jeg.

 

Er nok redd for at dette er forbi begynnelsen på slutten. Nå står det vel bare om hvor lenge slutten varer og hvordan det hele skjer. Desverre.... Jeg er for ung til å leve i usikkerhet og tvil, og ikke la meg selv være lykkelig. Finnes nok av andre der ute jeg kan få det bedre med tror jeg...

Lenke til kommentar

Virker ikke som en stabil dame dette her. Du burde kunne stole 100% på damen din. Hadde nok vært vanskelig å droppe hele forholdet etter 15år+, men det er nok hva som er best for både deg og hun. Det er lite vits å holde ut sammen resten av livet hvis det er slik det skal pågå.

 

Du fortjener mye bedre enn hun der. Og det er nok mange andre jenter/damer som vil ha deg. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...