Gå til innhold

Bilder fra nytt Batman-spill


Dinsdale

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spelet er, som tittelen tilseier, ikkje basert på den siste Batman-filmen. For å sitere frå produktsida til spelet her på Gamer.no: Jokeren har nemlig rømt fra fengsel og søkt tilflukt i asylet. Batman kommer for å fakke slemmingen, men blir møtt av en felle. Jokeren og en gjeng andre superskurker har dermed en gyllen mulighet for å drepe Gothams bevingede helt.

Lenke til kommentar

Jeg er sabla glad at storylinen ikke følger filmen. spill som slavisk følger hendelsene i filmer har en tendens til å bli utrolig dårlige fordi man må holde seg innnenfor veldig definerte linjer ang. story. Det er veldig mye som egner seg på film, som ikke egner seg i spill... Dessuten har de lett for å bli forutsigbare om du har sett filmen.

Lenke til kommentar

Dette har vært under utvikling en stund nå, og er ikke basert på The Darkn Knight overhodet. Kanskje de trekker litt inspirasjon derifra, men det er forventet etter braksuksessen filmen hadde.

 

Det som jeg synes tyder godt for spillet er at det ikke er basert på film, men på tegnseserier, og derfor har mye mer frihet. Egen historie og setting har det også, noe som åpner utviklernes muligheter ytterligere.

 

Håper virkelig på et godt Batman spill nå som The Dark Knight knuste kinoene over hele verden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...