Gå til innhold

Lystdråper på bukse


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

Gjest Fortvilet

Hallo!

 

Jeg har et problem. Jeg fikk lystdråper (den gjennomsiktige væsken) på buksen min.

 

Jeg vet jeg bare kan vaske den, men det er en spesiell type bukse som man skal bruke i 6 måneder og så vaske den fordi den har en farge som skal skiftes. Hvis man vasker den før blir den stygg og fasongen blir feil.

 

Det var ikke noe store mengder som kom på buksen. Bare en liten flekk. Hvordan kan jeg få det vekk?

 

Jeg tok der flekken var og tok den under utrolig varmt rennende vann. Men er det liksom nok?

 

Jeg vet det ikke er katastrofe og at det er enkelt, men jeg aner ikke!

 

 

Takk for hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Fortvilet

Ja, er væsken borte nå? Skal liksom bruke den i noen måneder til, så hadde vært fint om noen ga råd eller eventuelt si meg sikker på at væsken er borte av det jeg gjorde...

Lenke til kommentar
Åssen bukse er det man skal bruke i 6 månederuten og vakse de da?

Må jo begynne og lukte noe jævlig etterhvert...

Jeg vet de sier det om mange Diesel-bukser i alle fall. At man ikke skal vaske de de første 6 mnd. Det er begrenset hvor mye bukser lukter, med mindre du har veldig mye underlivssvette :p Så kan man henge de til lufting.

Lenke til kommentar

Aner jeg et forum troll?

 

Hva slags ord er lystdråper? Å søle blanke fludium på buksene er så og si en kunst i seg selv. Å søle det på designerjeans som ikke "burde" vaskes på 6 måneder, det er et kunstverk i seg selv.

 

Det er ganske sikkert proteiner i denne saken, og det kommer sikkert til å lukte etter et par uker. -

 

Eller kanskje ikke.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Folk får bare gå rundt et halvt år med nudiene sine for min del, jeg vasker ihvertfall mine jeans vesentlig oftere. Hele comunityet rundt nudie-jeans og idiotien med å la jeansen "forme seg til kroppen" ved å ikke vaske den over så lang tid synes jeg er på grensen til idiotisk.

 

Hele lystdråpeproblematikken derimot, kan løses ved å vaske den rammede delen av buksen, eller hele buksen. Uansett, litt såpe og vann på den aktuelle flekken vil helt sikkert ordne det meste..

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Seriøst, jeg klarer ikke gå med samme bukse i mere enn en uke før det begynner å klø på lårene eller skrittet pga gammel svette og hudpartikler som fester seg på innsiden, eller ekle sausflekker og småting. Tør ikke tenke på hvordan en bukse som brukes aktivt ville lukta etter et halvt år! *grøss*

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Nei.. Jeg skjønner ikke hva produsenten av Nudie jeans tenker på.. Det er ingen som bruker buksene sine i 6 måneder uten og vaske dem.. (Håper jeg) Ekkelt :nei:

 

Tror kanskje ikke at man trenger et halvt år heller. Kanskje 1 måned eller noe? Det er vel nok dritt på buksa allerede da.

 

Men til saken: Det burde vel gå med litt vann eller noe.

Lenke til kommentar

Diesel har også endel bukser som det står at man skal gå i i 6 mnd fr man vasker de, for å forme de etter kroppen og slikt.

 

Det er da begrenset hvor skitne dere klarer å få buksene deres, vel? Eller... jeg glemte at vi snakker om masse nerde-fjortisser... blir lett mye gris etter mye porno.

 

Men ja, denne burde vel helst vært i OT eller noe slikt :p

Lenke til kommentar

Manfred: Hva er det du prøver å ro i havn? En bukse blir skitten etter 6 måneders bruk uansett hvor forsiktig du er. Så sant du ikke bor i et sterilisert hjem og oppholder deg der 24/7 samt får næring gjennom intravenøst that is. Svette setter seg også. Nei, jeg snakker ikke om svære rennende dråper etter trening, men litt vil alltid skille ut fra kjertlene uansett, og over tid kan det bli endel som sitter i den flotte 6-måneders-buksen din.

Endret av Expired product
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...