Patrick de Maar Skrevet 28. september 2008 Del Skrevet 28. september 2008 (endret) Altså, jeg lager havregrøt av havregryn og melk/vann. Det er klart at med sine 64g karbs/100g så er ikke havregryn(-grøt) tidenes deff-mat. Det er også en god del proteiner i maten. Uten at det sitter friskt i minnet, mener jeg det er 13g/100g. Vanligvis klarer jeg meg med havregryn og melk, og da får jeg i meg drøyt 30g protein, men også "a shitload of carbs". Det er viktig å huske på at dette er trege karbohydrater, så måltidet er perfekt som f.eks frokost, da energien bare varer og varer igjennom skoledagen. Jeg har spist havregryn(-grøt) til frokost i nesten 2 år nå, og det er bare herlig. Jeg har aldri sukker på. Endret 28. september 2008 av Expired product Lenke til kommentar
Gordo Skrevet 2. oktober 2008 Del Skrevet 2. oktober 2008 Her er det jeg har i min havreblanding: En god del havregryn 3-4 desiliter melk 1 banan i skiver kanel på toppen. Smaker ikke akkurat himmelsk, men funker helt fint som frokost, selv om jeg blir litt fort sulten etter å ha spist det. Lenke til kommentar
Sandsvei Skrevet 4. oktober 2008 Del Skrevet 4. oktober 2008 Vis du spiser dette fordi det er sunt eller fordi du er på diett/bulking så anbefaler jeg havremel. Bland 150-200g havremel(det er ganske mye, så her er det mye næring å hente) sammen med 5dl melk og protein pulver/oboy eller hva det skulle være. Dette smaker ganske godt og går raskt ned. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå