Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En litt spesiell opplevelse


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

Morsomt, men utrolig kjedelig å angre på slik i ettertid ja... Har selv møtt et par slike "blikk". Man får jo en helt sinnsyk følelse inni seg, en utrolig deilig følelse. Den første jenta var på danskebåten, turte selvfølgelig ikke å ta kontakt... Den andre jenta var også på danskebåten, da tok jeg kontakt. Men grunnen til at denne jenta hadde sett så mye på meg at venninna hennes (BAAAAAH! NEDTUR) hadde funnet meg som interessant. Siste gangen var da jeg spilte bowling... Var ganske stalker da egentlig... Gikk ut av bowlinghallen før jentene (og en hel haug voksne folk) men satt i bilen til de kom ut. Tok skiltnr på bilen (som tilhørte deres bestefar) og dermed var letingen på facebook i gang. Var ikke akkurat så lett å finne, da jenta hadde et annet etternavn enn bestefaren... Men jeg fant jeg fant! :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Men du skjønner frustrasjonen?

SAS kunne ikke gi passasjerlisten btw. Prøvde noen dager etter at jeg kom hjem.

 

Jeg får vel heller gi opp, men setter pris på tips. Er et par stk. jeg ikke har fått svar fra som faktisk har klart å finne personen.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner frustrasjonen, ja, men nå er dette flere måneder siden, ikke sant? Det betyr at det bildet du har svidd fast av henne på netthinnen din, begynner å falme, og egentlig er det bare tanken du er tiltrukket av. Det kryr av jenter, og før eller siden er det en ny du er på knærne etter.. og da kanskje en du kan navnet på. ;)

Lenke til kommentar

Har hatt samme følelse som trådstarter flere ganger. Jeg er veldig sjenert av meg, så har aldri tatt kontakt. Men det har skjedd meg ganske mange ganger de siste par årene (er 17 nå), så ikke mist motet :)

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...