Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En litt spesiell opplevelse


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

jeg skjønner hva du mener trådstarter, har vært i samme problem mange ganger... :p

reist mange ganger jeg, vært i mesteparten av europa , deler av afrika og asia liksom. senest nå som vi var i tunisia møtte jeg en jente jeg merket meg veldig, vi hadde ofte blikkontakt og vi smilte til hverandre når vi møtte hverandre, vi satt på samme buss , bodde på samme hotell, men jeg var alltid for opptatt til å prate.

 

jeg fant ut litt avhvert av jenta bare ved å være på samme steder, og jeg tror enda jeg husker hva hun het. hun var dansk though, men jeg lot det ligge, det finnes mange fisker i havet, og det er et hav av jenter her hjemme. kunne aldri ha funket uansett med mindre jeg hadde flyttet til danmark.

 

mitt råd er å tenke over situasjonen, ønsker du virkelig å satse på henne, eller er det bare en liten sommerflørt? ;)

du vet, det er alltid flere jenter å velge mellom, men jeg skjønner hvordan du tenker nå, la det gå en tid, også ser du om du har de samme følelsene. lykke til! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Gutt_17

Takk for et fint innlegg, Phinex.

 

Jeg tror ikke det er noe forhold jeg er på jakt etter eller noe slikt, hun bor nok på østlandet, mens jeg på vestlandet. Nå er det egentlig bare frustrasjonen at jeg ikke vet noe om henne, verken navn eller noe.

Så jeg har en ekkel følelse for tiden, skulle så gjerne ønske jeg visste et navn, eller at jeg visste noe om henne.

Lenke til kommentar

Husker jeg var i Tyrkia da jeg var 15 år gammel. Hun i naboleiligheten var utrolig søt, jeg snakket litt med henne, men ikke mye dessverre. Dro hjem igjen fra Tyrkia og kom nok aldri til å se henne igjen, tenkte jeg. Så skjedde det noe så uventet at jeg traff henne i en butikk midt i Karl-Johan to uker etter jeg kom hjem fra Tyrkia.

 

Vi bare snakket sammen en kort prat, ingenting mer. Men gøy var det jo :)

Lenke til kommentar
Takk for et fint innlegg, Phinex.

Jeg tror ikke det er noe forhold jeg er på jakt etter eller noe slikt, hun bor nok på østlandet, mens jeg på vestlandet. Nå er det egentlig bare frustrasjonen at jeg ikke vet noe om henne, verken navn eller noe.

Så jeg har en ekkel følelse for tiden, skulle så gjerne ønske jeg visste et navn, eller at jeg visste noe om henne.

Jeg kjenner meg så sykt igjen her, sitter enda med tidligere frustasjoner, men jeg tenker litt sånn get over it veldig ofte,

 

Ved å lese dette innlegget tolker jeg det litt som du har kommet over henne, men du angrer litt på deg selv på en måte ? at du ikke tok kontakt?

hva med å prøve å bruke tid sammen med andre jenter, gutter for å prøve å få tankene på andre veier.

av og til har jeg gått med andre jenter, hatt det gøy og kost meg blant annet for å komme over tidligere kjærester. Ikke utnyttelse, men heller hjelp. de fleste jenter har faktisk vært klar over situasjonen også. :)

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Jeg tenker sånn jeg også, nå må jeg ta meg litt sammen her jeg så henne to ganger, men plutselig tenker jeg at jeg ikke må gi opp.

Jeg angrer på meg selv ja, at jeg ikke tok kontakt

Jeg var med en kompis i går, det hjalp jo en del da. Tenkte på andre ting osv.

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Men, jeg gir ikke opp. Jeg skal leve i håpet om at en dag så ser jeg henne/treffer på henne, enten på facebook eller ute (sannsynligvis på besøk hos familie på østlandet). Og jeg leter fortsatt på facebook, blir jo sikkert mindre og mindre av det, men når jeg ikke har noe spesielt å finne på kan jeg like godt lete. For hver person det ikke er, er jo mulighetene større. :)

Lenke til kommentar

Er vel ikke akkurat realistisk at du finner henne på nettet når du ikke vet hvor hun er fra, og hva hun heter.

Vært i samme båt selv engang, der jeg faktisk klarte å spore opp personen på nettet, var ikke snakk om flyplass, men lignende. Ble aldri til at jeg snakket med henne, pga akkurat det at det blir for stalker og dama ville tro man var gal anyway.

Lenke til kommentar
Tiden går, og jeg tenker mindre på henne, snart inn i vanlig skolerutine osv.

Men jeg er spent på svaret fra Nukem, og hvis noen har noen tips tas det gladelig imot.

 

Kult at du følger det litt opp her inne, ;) hehe, det var også dette jeg trodde kom til å skje, hadde en heftig flørt både i italia med ei svensk ei, og i israel med ei hebraisk. ho svenske var jeg jo nesten sammans med og hun andre var godt på vei. :p for men så gikk det noen uker og jeg klarte å move on. :)

Endret av Phinex
Lenke til kommentar
Tja, et navn hadde sikkert hjulpet endel. Men i mangel av dette kan du la deg inspirere av denne historien: http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/11/09/517764.html

 

"Patrick (21) fant drømmedama på t-banen" - Han så drømmedanmen på t-banen, men turte ikke ta kontakt, og angret seg veldig etterpå. Ved hjelp av en tegning og aktivt bruk av internett fant han henne til slutt. Kanskje dette er en måte å gjøre det på?

 

Lykke til hvertfall! ;)

 

Dette forholdet gikk forøvrig i dass etter en stund, selv om han omsider fant "drømmedamen".

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...