Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva har jeg rota meg borti..?


Gjest mhelgestad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For en kjip situasjon :ermm: Synes ex'en din høres ut som ei feig kjerring :blush:

 

Hvis jeg var singel og verpesjuk though, så hadde det jo vært "smart" av meg å bli gravid med en fyr som har en årsinntekt som din. Man kan nesten beskylde henne for å ha blitt gravid med hensikt :dontgetit:

 

Har egentlig ikke så mye smart å tilføye, men vil vise min medfølelse alikevel..

Lenke til kommentar

Enig i at du bør skaffe deg en advokat, da får du saken satt litt mer i system! Burde ikke være noe problem å skaffe seg en!

 

Ellers er det en lei situasjon, og jeg forstår veldig godt hvordan du tenker. Men som andre påpeker, det er noe merkelig over hele saken. Oppførselen til jenta's familie er mildt sagt spesiell.

 

Lykke til uansett :) Det ordner seg nok skal du se! Gjelder å være sterk når det gjelder! Og for all del, få tatt den DNA testen. Så får du hvertfall svar på noe!

Lenke til kommentar

Har ikke faren rett til ca 1/3 av tiden med ungen i disse dager? F.eks så er lillebroren min hos faren sin 6 dager iløpet av 14 dager. En uke er det torsdag til mandag, mens neste uke er det bare torsdag(til skolen fredag).

 

Den gang jeg var i samme situasjon som lillebroren min skulle jeg være hos faren min annenhver helg.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Jeg vet dette er off-topic, men kani kke dy meg: Det er jo egentlig veldig rart at far bare får litt samværsrett.

Burde ikke normalen være at far automatisk får 50% samværsrett? De første månedene bør vel mor ha ungen mest pga. morsmelk og alt det fører med seg, men så snart ungen er over på flaske har jo far alle forutsetninger til å ta like godt vare på ungen som mor.

Lenke til kommentar
Jeg vet dette er off-topic, men kani kke dy meg: Det er jo egentlig veldig rart at far bare får litt samværsrett.

 

I dagens samfunn kommer du til kort med dine XY-kromosomer hvis mor motsetter seg delt foreldrerett. I så tilfelle skal moren ha rusproblemer og det som værre er. Man hører ikke om mange fedre som vinner mot mødre i rettsapparatet heller, når det gjelder samværsrett, så ja det er veldig rart..

Lenke til kommentar
Gjest dumsnill

tingene står som før, er begynt på jobb å d går faktisk bra... masse arbeid å ta igjen... men har gjort avtale med en advokat.... mandag... så da tar jeg det derfra....

 

takker for all støtte... skal oppdatere om saken....

Lenke til kommentar

Men hva i h... dette må du ikke finne deg i? :ph34r: Som sagt her; enten er det noe du ikke forteller oss, eller så skjønner jeg ikke bæret. Hvorfor DU tar på vei? (annet enn hendelsen i seg selv, men ikke at du tar til deg behandlingen) - du har all rett til å kreve en grundig forklaring - det er hennes egen kropp, hennes ansvar, og du som angivelig skal betale for idiotien. Hvorfor skulle du trekke deg tilbake og føle deg skyldig for noe?

 

Blir bare helt dårlig på dine vegne av å lese innlegget ditt. Ta å kast deg over telefonen og ring hun og få igang en konstruktiv dialog, ring foreldrene i samme slengen og spør hva i helvete de driver på med (gjerne siter meg ordrett) og rist av deg eventuelle urasjonelle innsigelser med tryggheten på at du har retten på din side. De har faen å være medgjørlig og imøtekommende så dere kan få en løsning på problemet, foreldrene ihvertfall. Dama har det enten rablet helt for så hun ikke vet sitt eget beste, eller så er det foreldrene som er inne å roter alt til. Du er faktisk direkte innblandet i saken. Sier jo seg selv at det må skje noe før eller siden hvis det skal fødes et barn som er ditt.

 

Tror du har godt av å prøve å sette følelsene på vent her i et par timer og tenke GODT og logisk gjennom ting istedet for å bare grave deg ned og vri kniven rundt i det følelsesmessige hullet i brystet du sikkert opplever. Gjør ihvertfall noe nå og få det juridiske på plass først nå med EN gang, som noen nevner her, ellers tror jeg du kommer til å angre. Lykke til!

Endret av captain_obvious
Lenke til kommentar

Jeg vil bare si at jeg kan ikke skjønne hvordan du har funnet deg i dette. Du sier du er litt dumsnill; ja det virker sånn på meg :-)

At slekten skal storme på døren din på den måten, fortelle deg om graviditeten på den måten og forlate deg sånn. De har med andre ord kommunisert, gjennom handling og ord, at du ikke er verdt en dritt i denne prosessen, og du fortjener verken kvinne eller barn. Du er visst en nobody som ikke fortjener annet enn dritt fra andre.

 

Og det skulle du faen ikke funnet deg i. Synes du bør ha den holdningen fra nå av, at du ikke tolererer den type oppførsel, da du ikke har gjort noe som helst galt. Du må kreve din rett og din verdighet.

 

Ta kontakt med advokat. Lykke til :-) vil vite hvordan dette går.

Lenke til kommentar

Hei Guest_dumsnill!

Dette er det verste jeg har hørt noen sinne. Jeg forstår godt at du har fått en psykisk knekk her, for de har rett og slett voldtatt deg psykisk når du allerede er i en sårbar situasjon. For meg, uten at jeg er en autoritet på området, virker det kvinnemennesket en anelse psykopatisk, selvom det ikke lenger er en definisjon, så forstår vi hva det innebærer.

 

Jeg håper virkelig du vender tilbake til jobb, får klarnet tankene dine og oppsøker advokat slik det har vært nevnt her.

 

Vil også nevne at det finnes en høy sannsynlighet for at du ikke er faren til barnet. Kvinnfolket forkastet deg jo for en annen uten å blunke, så du skal ikke se bort ifra at hun har hatt andre mellom bena gjennom deres relasjon også. - Alt dette får du svar på etter en farskapstest, inntil da, insisterer jeg på at du blokkerer det.

 

Hvis det viser seg at ungen er din, så har du to valg. Betal for gammel moro i 18 år, og unngå ungen pga fremtidige problemer med mora og familien hennes.

 

Krev full foreldrerett for ungen, og legg til grunn god økonomi og dette, hva skal jeg kalle det, "uheldige opptrinnet"(?) fra hennes side. Hun høres ikke ut som ei god mor, synes jeg.

 

Få delt foreldrerett.

 

Ønsker deg uansett lykke til, og glem hele dama inntil farskapstesten er overstått. Først da kan dere fortsette diskusjonen, i eller utenfor rettslokalene.

Lenke til kommentar
Gjest dumsnill

dumsnill er jeg nok eller var heter det vel... jeg har nok lært...

 

tanken har vel slått meg at det ikke er mitt barn, men det må være to for å få slikt til, og jeg er en sannsynlig kandidat.

som sagt skal jeg i møte med advokat på mandag.

 

har prøvd å få kontakt med dama, men får ikke svar, har ikke prøvd på en stund. vil ikke virke for desperat heller.

dama er vel ganske så styrt av foreldrene, har vært det så lenge jeg har kjent henne. og tro meg, det hjelper ikke å snakke med eller til foreldrene...

 

men jeg har vel prøvd å koble ut denne saken til jeg har fått klarhet i det. dvs i morgen. da vet jeg forhåpentligvis hva jeg skal og kan gjøre/kreve, men det er ikke lett. men syns jeg har kommet meg de siste dagene, bare det å begynne på jobb har gjort mye, nå har jeg faktisk noe å fylle dagene med. har til og med vært på jobb i helga..

 

takker igjen for tips og råd...

 

saken skal nok oppdateres....

Lenke til kommentar
har prøvd å få kontakt med dama, men får ikke svar, har ikke prøvd på en stund. vil ikke virke for desperat heller.

Ok, kan jeg bare få skyte inn en liten mening til her..

Måtte bare kommentere denne her i ettertid, var så graverende når jeg så over det; Det er ikke i trusa på henne du skal nå. Å være pågående etter du har fått servert dette opplegget her i trynet, har med selvrespekt og forlange å bli behandlet som en et oppegående menneske å gjøre. Hør om hun er oppgitt og bekymret og blir manipulert av familien, eller bare en egoistisk fitte som er ute etter å utnytte deg for penger og det som er. Hvis hun førstnevnte, ta det med ro og få en konstruktiv dialog (dog, ikke vær en dørmatte, men diplomatisk og løsningsorientert). Om hun derimot så mye som våger å glefse etter deg, skal du gå på som en pittbullterrier av en kjendisadvokat, og ikke gi deg før du har vunnet frem. :green:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...