Gå til innhold

Nintendo DS eller PSP? Hvilken av dem vil gi meg mest underholdning?


Løve

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg sitter her og lurer på hva jeg skal kjøpe meg av en Nintendo DS og PSP. Det som frister meg med Ninteno DS er jo touchscreenen og dets geniale bruksmåter, mens PSP har et fortrinn på grafikk og variasjonen av spill. Men det viktigste er selvfølgelig gameplay og jeg lurer på hvem av dem som kan gi meg mest underholdning. Jeg liker plattform- og actionspill, spesiellt 3D. Super Mario 64 og Ratchet and Clank er gode eksempler, og jeg regner med at disse spillene er henholdsvis Nintendo DS og PSPs sterkeste kort. Ellers er jeg veldig interessert i spill som utnytter touchscreenen på NDS på en genial måte. Det jeg synes er problemet med NDS er at spillene er litt for barnslige og atlfor mange anime-aktige spill og at det heller er litt mer voksne og spenningsfyllte spill på PSP, slik som f.eks. GTA. Ellers har jeg ikke så mye annet å komme med enn at jeg gjerne vil høre hva folk har å foreslå for en som har lyst til å spille noen gode spill på togreieser og som er glad i litt mer voksne, mørke spill, men som også er like glad i gode konsepter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du som har vært her en stund burde vite at slike spørsmål bare hvirvler opp fanboy-diskusjoner :p Plattform og action er det vel best av på PSP (Ratchet, GTA-Stories), mens DS gjør bra med gameplay på både touchscreen og mic (Zelda: Phantom Hourglass), men så er det jo et GTA på vei til DS.

 

Se an spillene og velg deretter. Eventuelt kan du se an funskjoner og tjenester utover spillene og se om det er noe der som frister.

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar

Hvem som gir deg best underholdning er opp til deg å bedømme, se på spillene de 2 enhetene har, hvilken spill appelerer mest til deg. Les opp rundt disse spillene, se noen ingame trailere fra dem.

 

Om det er underholdning du er ute etter velger du enhet etter spill som er ute.

 

Personelig skal jeg velge meg en Nintendo DS, mye grunnet at jeg er Zelda fan og at de endelig har annonsert en lansering av Chrono Trigger på den enheten.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt en PSP i 3 år nå, men har ikke hatt så mange spill. Kun Burnout Legends og GTA LCS har PSP'n gående. Mye av grunnen er at PSP spillene er så dyre i forhold til kvaliteten. MEn har også hatt det mye moro med homebrews til PSP. Nå har jeg heller lyst på en DS Lite fordi den er enda mer portabel ut enn PSP og den fungerer bedre i sollys.

 

NOen som vil bytte? :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...