Gå til innhold

Hva er det særeste dere har spist?


Anbefalte innlegg

Spiste fritystekt blekksprut (calamares) i Hellas. Det smakte viskelær :wee:

 

Det har jeg spist utrolig mange ganger i Spania. Smaken kan variere ifra land til land, spørs åssen man tilbreder calamares på. Dem selger det i Norge også. Riktignok ikke ferskt, men det finnes. Hvis noen av dere skal til Spania en dag anbefaler jeg dere alle å prøve ut en Calamares-baguett. Kjempegodt.

 

Fin-baguett

Majones

Calamares

Pommes-frittes

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Duebryst

Haibiff

Villsvin

Akkarringer og diverse blekkspruter så ofte jeg kan

Ganske vanlig, men jeg syns blåskjell er sært. I konsistens og utseende. Men godt er det

Diverse friterte småfisk, hele spises, med innvoller, hode og alt

Torskeøye

Hel, kokt akkarbaby-ting. Rett og slett en liten blekksprut, alt intakt.

Blodpudding.

 

Jeg smaker på alt minst én gang, og ser jeg noe på en meny jeg ikke har smakt, så skal det prøves. Det er så mye god mat!

 

Men jeg lurer på om det særeste, hvertfall ved førsteinntrykk, blir stekt is(!).

Lenke til kommentar

Ooh, jeg innbiller meg at jeg også har spist stekt is

 

Ooh, jeg innbiller meg at jeg også har spist stekt is :p

Trust me, you'd remember.. :p

 

(jeg tror) De tar en stor iskule, ruller den i en slags stivelse, sannsynligvis noe alà det de bruker på innbakt kjøtt(kinarestaurantene altså), hvorpå de steker eller friterer den kort.

Da får man et tynt skall, nesten som vårrull-papir ytterst, smeltet is innforbi, som gradvis går over i en kjerne av vanlig frossen is.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...