Gå til innhold

Hva har dere på pannekakene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jo prøve å lage Crêpes Suzette

 

4 porsjoner:

8-12 pannekaker (TYNNE!)

saften av 4 appelsiner

saften av 1 strion

revet gult skall av 1 appelsin og 1 strion

75 g smør

80 g farin

75 ml (5 ss) oransje curacao

45 ml duebrennevin

40 g mandelflak

 

1: Smelt sukkeret, og karamelliser det i flamberingspanna

2: Tilsett det gule revne skallet

3: Tilsett smør og saft og kok sausen jevn

4: Vend pannekakene i sausen og brett dem sammen i trekanter

5: Slå i likør og druebrennevin og flamber pannekakene (Husk å tilsette likøren først)

6: Dryss mandeflakene over pannekakkene, som nå er klare til anretning på en varm, flat tallerken.

 

Kan serveres med is og en saus, eventuelt noe fyll i pannekakene.

 

 

Anbefales! :D

Lenke til kommentar
Kan jo prøve å lage Crêpes Suzette

 

4 porsjoner:

8-12 pannekaker (TYNNE!)

saften av 4 appelsiner

saften av 1 strion

revet gult skall av 1 appelsin og 1 strion

75 g smør

80 g farin

75 ml (5 ss) oransje curacao

45 ml duebrennevin

40 g mandelflak

 

1: Smelt sukkeret, og karamelliser det i flamberingspanna

2: Tilsett det gule revne skallet

3: Tilsett smør og saft og kok sausen jevn

4: Vend pannekakene i sausen og brett dem sammen i trekanter

5: Slå i likør og druebrennevin og flamber pannekakene (Husk å tilsette likøren først)

6: Dryss mandeflakene over pannekakkene, som nå er klare til anretning på en varm, flat tallerken.

 

Kan serveres med is og en saus, eventuelt noe fyll i pannekakene.

 

 

Anbefales! :D

 

Hm, hørtes jævlig godt ut, men litt for mye stress. Men skal nok prøves ut en dag.

Lenke til kommentar
Kan jo prøve å lage Crêpes Suzette

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

4 porsjoner:

8-12 pannekaker (TYNNE!)

saften av 4 appelsiner

saften av 1 strion

revet gult skall av 1 appelsin og 1 strion

75 g smør

80 g farin

75 ml (5 ss) oransje curacao

45 ml duebrennevin

40 g mandelflak

 

1: Smelt sukkeret, og karamelliser det i flamberingspanna

2: Tilsett det gule revne skallet

3: Tilsett smør og saft og kok sausen jevn

4: Vend pannekakene i sausen og brett dem sammen i trekanter

5: Slå i likør og druebrennevin og flamber pannekakene (Husk å tilsette likøren først)

6: Dryss mandeflakene over pannekakkene, som nå er klare til anretning på en varm, flat tallerken.

 

Kan serveres med is og en saus, eventuelt noe fyll i pannekakene.

 

Anbefales! :D

 

Hm, hørtes jævlig godt ut, men litt for mye stress. Men skal nok prøves ut en dag.

 

Kanskje dette er noe for deg :p

 

Se filmen hos Youtube

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...