Gå til innhold

Hvorfor er potetgull med mindre fett så dyrt?


Anbefalte innlegg

Maarud sprø for eksempel. 20% mindre fett 30 % mindre salt.

Koster det så mye mer å produsere enn vanlig potetgull?

En pose Maarud Sprø koster 20 kr. Det er bare 175g.

En pose vanlig Maarud potetgull koster vel 18 kr og her er 350g....

Dette gjelder også andre typer. Kims Delivio, superchips osv...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenker det har med produksjon og salg å gjøre.

 

De selger mer vanlig chips, og trenger ikke samme avansen for å dekke produksjonskostnadene. En mer eksperimenteriell variant koster relativt mer å lage siden den gjerne produseres i mindre opplag.

Lenke til kommentar

Dyre varer selger ofte mer. Prisen øker kvalitetsinntrykket. Dette er en markedsmekanisme som gjør at lav pris ikke alltid er riktig pris. Sett at du er baker og lager et gourmetbrød som er ekstra sunt og smaker helt himmelsk, da vil du sannsynligvis selge mer av det om du priser det til 30 kroner enn om du priser det til 7,50 og legger det i hylla sammen med gårsdagens kneipp.

Lenke til kommentar

Kan ikke bare tenke på kcal, må tenke på om det er sunt eller ikke. Peanøtter har masse kcal, fortsatt er det veldig bra for kroppen forhold til potetgull. Leste i VG her om dagen at vi spiser gjennomsnitt 25poser potetgull i året. Det mener jeg er veldig lite, selv spiser jeg sikkert 40.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...