Gå til innhold

Warhammer Online pre-order pack


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men det vil ikke være et stort problem allikevel da det selv om det er et begrenset antall pre-orders så er dette antallet nok i realitet veldig høyt. Og dermed vil de serverne som blir tilgjengelig til Early Access godt fylte. Det er jo også i starten man finner flest folk i disse områdene. Ser heller for meg at det blir vanskeligere å få gjort slike quest 2-3månder etter launch enn i early access. Det er jo også de som har Early Access som er de mest ivrige som vil spille mest.

 

Ja enig i den, er det største problemet jeg ser med det også.. Sjekka nettopp hvor mange pre-order boxes de har solgt, så blir vel ikke noe problem med nok folk nei!

Lenke til kommentar
Joda 7 dager høres ekstremt mye ut synes jeg også, men jeg skal skaffe SE pre-order, så da starter de bare rundt 4 dager før meg. Vil bare komme før folkemengden som strømmer på ved release.

 

 

Jeg tenker at jeg venter med å spille til lørdagsmorgenen den 20. sep. Da har jo de fleste som skal spille begynt spillet og forlat den tidligste startzonen, så slipper jeg så mye lag... Jeg husker fortsatt hvordan det var på draeneienes start-zone på realese dagen til BC. Det var en kamp for å få mobs. hehe

Lenke til kommentar

Ser ikke så tungt på det, er det så mye folk at det er vanskelig å queste er det bare å labbe til et RvR område eller joine Scenario. :)

 

Uff hadde noen forhåpninger om at det kanskje ble åpen beta eller preview weekend nå i helga, ser ut som om vi må smøre oss med en god dose tålmodighet.

Lenke til kommentar
Synes dem kan få åpnet konto sidene til oss her i Europa også nå. Ser ut som folk kan starte å laste ned klienten nå til mandag.

 

Så synd at USA altid er først ute...uansett hva faen det er :p

De kan bare laste den ned... Open beta skal starte samtidig her såvidt jeg vet. De må bare få fikset accountsidene her i europa.

 

Håper dette blir bra! trenger et nytt bra spill og spille...

 

Jeg har skrevet et langt review som jeg skal legge ut her så snart de dropper NDAen (trolig neste uke).

Lenke til kommentar

Såvidt jeg har forstått det får vi muligheten til å registrere kode på war-europe. Jeg håper virkelig de tar en ordentlig overhaling på siden sin, den er jo grusom og lite funksjonabel sånn som den er nå. Mange er veldig irriterte fordi de føler forskjellsbehandling mellom EU og US forhåndsbestillere.

 

Det ordner seg vel forhåpentligvis i marsjen frem til release.

Lenke til kommentar

Fant noe nyttig på Warhammer Alliance forumet:

 

Guys,

A couple of things to bear in mind. The information you are looking for is, for the most part, going to be major announcements that will be co-ordinated along with Mythic - stuff like open beta start dates, headstart info etc. We can't give you that info until it's time to release it. It's all big news and we need to make sure that it's handled properly.

 

We aren't hiding anything, we're not hoping you'll forget. Quite the opposite, we want everyone to stay excited about WAR and to build up to the final launch day frenzy. We've already told you that the EU pre-order program will be starting on the 28th August and that there will be more details on that when it launches. We've also made it very clear that the account pages will be ready in plenty of time for the open beta start and that our schedule is going to be identical to Mythic's in that regard.

 

I know you're all waiting anxiously for info and it will come but for now, please trust me when I say there is nothing to get worried about. There are a lot of exciting announcements lined up for the next couple of weeks and all of your concerns will be answered in plenty of time.

__________________

Iain 'Requiel' Compton - English Community Manager

European Warhammer: Age of Reckoning team

Lenke til kommentar
ja, er det ikke på tide å lage en ''småprat om/rundt war online''? om ikke noen lager så mekker jeg snart i nermeste fremtid ;)?

 

Bortkastet før NDA avsluttes etter min mening. Hva er det dere skal "småprate" om?. På warhammer alliance fører det ikke til noe annet en aggresjon og nazimodering fortiden.

 

Nei vent til NDA avsluttes så skal du nok se at betatesterne vil legge ut diverse tråder på forumet :)

Endret av Zlash
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...