Gå til innhold

Mass Effect - Sliter litt...hjelp!


Anbefalte innlegg

Jeg leter etter en dame som er arkeolog. Jeg tror jeg har kommet til riktig planet og har liksom "boss" battle før jeg kan finne henne. Greia er at jeg må forlate kjøretøyet fordi veien er blokkert. Jeg sloss meg gjennom noen ruiner til jeg kommer til en installasjon. Når jeg går inn i den går det over i cut scene.

 

I scenen er det noe hodeløse kryp som spretter ned og bort og vekk. Så lander det en alien "tank" sak og så er cutscenen over. Så nesten umidelbart skytes det noen faste røde laser stråler. Treffes jeg av dem dauer jeg umidelbart. Jeg har klart nå å løpe vekk umidelbart til mer dekning. Fra dekningen har jeg klart å ta ut disse sprette fyrene med granat da de hele tiden hopper til samme sted.

 

Men når jeg så prøvde å snike meg mot leiren så blir jeg enten tatt ut av de faste røde laser strålene, eller av den tanks greia som skyter noe lysende blå kuler.

 

For å toppe det hele så kan jeg heller ikke forlate planeten. Så jeg er STUCK der.

 

Har noen noe tips om hvordan jeg skal klare meg i den kampen? Jeg føler meg kraftig underbemannet og alt for svake stats til å hamle opp med hva jeg møter der.

 

AKIRA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Jeg spilte akkurat igjennom det på 360, burde være noe av det samme.

 

Klarer ikke helt å ta igjen hvor du snakker om. Det hvor arkeologen befinner seg er det ikke noen røde laser stråler som tar deg ut med ett skudd. (Iallefall ikke på 360).

 

Men ALT i spillet som skyter på deg kan drepes. Så jeg ville kommet meg så langt vekk fra dem som overhodet mulig. Å tatt dem ut med sniper. Ellers er det en plass hvor du må aktivisere noen turreter som hjelper deg.

Lenke til kommentar
Hvor er dette? Ahhh.. Dette er i den store åpne plassen rett før du går inn.

 

Ja, det er sånn det ser ut ja.

 

Ok, takk for mange gode tips...jeg har kanskje bare vært litt for utålmodig. Bruken av teamet mitt har også vært litt tungt å sette seg inn i. Først trodde jeg at en av de døde med engang, men viser seg at de kommer seg til etterhvert. Men de går ned ganske fort.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

spring fram til ei kasse og "gjeim" deg der, skyt dissa raske jævlane med hagle når dei landa på kasse rett over haudet ditt, ta ut sniperane med korte salva frå maskingevær eller pistol. når tanksen er igjen brukte eg långt tid på deg pga dårlig skade på maskingeværet men det eg gjore var, stå so lengst i midten av kassa som mogleg, ikkje ut til kanten fro då skade den store kannon kula deg, (den som kjem når den reise seg opp litt) den gjeime du deg alltid for!

so skyte du den mens den lada seg opp igjen :p spelte ditta for ei veke sia og ronda det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...