Gå til innhold

Hvordan innstallere .net 3.0a og "Windows Presentation Foundation"?


Anbefalte innlegg

Har windows XP SP2.

 

Jeg trenger å innstallere .net 3.0a pga et annet program jeg vil innstallere som trenger det. Imidlertid fikk jeg bare feilmeldinger om at jeg mangler det ene og det andre. Foreløpig 3 ting, "WIC installer" manglet, og "XPSEPSC installer" manglet.. Det har jeg nå innstallert, og nå står jeg fast på "Windows Presentation Foundation" (har engelsk windows).

 

Det som skjer da, er at .netfx3.exe slutter med en feilmelding, jeg trykker "show log" for å se hva det er denne gangen, og samtidig åpner den browseren (automatisk) for å laste ned "løsningen" - .netfx3.exe. Yesda. Liker Catch-22.

 

I loggen står det "Windows Presentation Foundation is not installed". Jeg finner den ikke noe som helst sted, men etter mye skumlesing av div fora og msdn så dukker visual C++ 2008 expresss opp mye, tenkte den kanskje fulgte med her. Riktignok prøvd å innstallere den uten hell før, og da gadd jeg ikke sjekke så nøye hva det var. Og den prøver jo også å innstallere .net 3, og feiler selvsagt..

 

Kan jo kanskje putte inn SP3 da.. men tviler på om det hjelper.

 

Er forresten .netfx3.exe det samme som .net 3.0a? Har ikke helt funnet ut av det.. Trodde også .net 3 fulgte med .net 3.5, men når jeg prøvde den protesterte den på at .net 3 ikke var inne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...