Gå til innhold

Tidlig kastrert hund og ofte ereksjon


Anbefalte innlegg

Hei! Vi har en hund som vi fikk når den var nesten 7 måneder. Den var da allerede kastrert og var en VELDIG aktiv valp. Hunden er nå 2 år og 4 måneder og har siden vi fikk den roet seg ned fra valpestadiet og blitt lettere håndterbar etter en god del trening.

Men det som nå har dukket opp er at hunden har begynt å få ereksjon opptil 2-3 ganger daglig og han sleiker seg nedentil og "jokker" den mot munnen mens han stresser og styrer på. han blir helt vill når han gjør dette og helt utslitt etterpå. han har ingen utløsning.

kan dette være normalt i forhold til alderen? kan det være en konsekvens av tidlig kastrering?

 

han viser ikke ekstra interesse for hunner i forhold til hanner som han møter og reagerer ikke på hunner som har løpetid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det var det min samboer foreslo mens jeg skrev dette innlegget. At vi måtte bli konsekvente på å stoppe han med en gang han begynte. til nå har vi bare latt han holde på. håpte det bare var noe han trengte å få utløp for. men har pågått i over en måned nå.

 

Så vi får prøve dette nå! :)

 

Prøver å gi han minst en time med tur for dagen.. pluss mental trening. men han er en aktiv blanding (50% breton, 25% flatcoated retriever og 25% samojed) :)

 

men takk for svaret.. skal gi oppfølgende innlegg!

 

mvh, roger

Lenke til kommentar

Ellers s kan du kaste frokosten hans utover plenen ute så han må finne den selv :) En annen ting som også er hjernetrim er å ta han med til steder det er mye folk og bare sette seg på en benk. Da øver dere på å sitte pent og ignorere alt annet enn deg. Veldig fin trening :) Du kan også lære hunden triks som sitte bamse, rulle rundt, hoppe over ett hinder etc.

Endret av mushi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...