Gå til innhold

BK: Adgang forbudt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var noen gyselige farger, altfor sterke. Og bokeh var.... ekkel :(

Svart hvit tror jeg hadde passet bedre på dette bilde.

Edit: og tror virkningen av hva bildet viser hadde blitt bedre om ikke bakgrunnen var så rotete, i det minste hadde vært mer Out Of Focus

Endret av Inc
Lenke til kommentar

Jo, takk for kommentaren. Det er sterke farger ja, jeg har til og med stilt dem opp. Også er det skarpet opp med USM som sikkert har gjort bokeh enda litt mer ekkel.

 

Jo, bakgrunnen fremstår vel som rotete. Det var vanskelig å fotografere det med bakgrunnen uskarp. Trådene går bortover og jeg måtte ha rimelig liten blender for å få tråden så skarp jeg ville ha den hele veien bortover.

Endret av pybalto
Lenke til kommentar

Kanksje s/h kunne vært en idé. Jeg tok jo flere enn ett bilde, så det er jo endel nesten like med mere uklar bakgrunn som ikke kommer lenger enn til arkivet i utgangspunktet. Får se på dem igjen mtp på s/h. Men selv liker jeg dette. Jeg liker at tråden er skarp hele veien. At dere andre ikke liker at den er det er bare lærerikt.

 

Her er en annen i sh med litt mer uklar bakgrunn. Dråpene er jo litt irriterende syns jeg.

 

Endret av pybalto
Lenke til kommentar
Sorthvitt fungerte best for meg. Det skaper en litt spesiell form som fungerer for meg. Jeg lurer på om ikke den typen piggtråd ble forbudt i Genevekonvensjonen.

Nja, usikker. Det der er snill piggtråd. Israel har utviklet en der piggene er byttet ut med spissede barberblad, setter du noe fast i den vil alt som heter bevegelse føre til at den skjærer seg lengre inn i kjøttet.

 

Forøvrig interessant piggtråd, den er uvant, jeg har sett en del piggtråd fra krigen, men sjelden dobbelspunnet tråd. En slik type piggtråd var forresten en del av britenes nederlag i Galapoli, på vestfronten brukte man bare ståltråd med pigger på, tyrkerne brukte hardt tvunnet flerlags piggtråd. Det tar mye lengre tid å kutte den. Merkelig å se slikt i Norge.

 

/OT

Endret av Simon Aldra
Lenke til kommentar

Først takk for svarene. Jeg ser at sh-bildet falt mest i smak her. Jo, ble litt stilig i s/h. Og som en nevner syns jeg også at det er litt tøft at piggtråden ble uklar innover. Men jeg liker ikke dråpene. Det er derfor jeg vraket det i utgangspunktet.

 

Det i farger er en crop. Det har jeg ikke sagt. Også vridd litt i forhold til hvordan det ble tatt. Jeg vil at det skal være "rett i fleisen". Jeg syns det var en god måte å si det på. Bare at jeg ser det som positivt at det er sånn.. men jeg er ganske sikker på at det ikke var meningen til den som postet kommentaren. Hvorfor? Jo værre jeg får det til å se ut, desto bedre syns jeg det er. Det var ikke noe skikkelig svar, men det har med følelser å gjøre.

 

Jeg kan ikke være så sikker i min påstand om at denne tråden ligger eksakt som tyskerne la den. Men det ligger iallefall ved en skyttergravsstilling som beskytter det jeg mener er hovedkvarteret til ARTILLERIEGRUPPE UNTERABSCHNITT TANAFJORD

 

Om denne er forbudt brukt mot mennesker vet jeg ikke. Men at den i dag er forbudt brukt av bønder er sikkert. Det er litt av problemet her i Finnmark, at bøndene etter krigen hadde enorme mengder piggtråd til å lage gjerder av. Og mange av småbrukene er ikke gårdsbruk lenger. Men piggtråden ligger rundt jordene enda.

 

Da tror jeg at alle fikk svar?

Lenke til kommentar
Jeg vil at det skal være "rett i fleisen". Jeg syns det var en god måte å si det på. Bare at jeg ser det som positivt at det er sånn.. men jeg er ganske sikker på at det ikke var meningen til den som postet kommentaren.

Det var det jeg følte da jeg så på det. Det er ikke nødvendigvis negativt, men man rygger nesten bakover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...