Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

18 år dame + 31 år mann ?


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

Hvis jeg setter meg i din situasjon så tror jeg at jeg ville ha kvelt følelsene for henne. Det er så sinnssykt mange grunner til at det ikke kommer til å fungere. For det første så er et forhold mellom dere neppe noe som kommer til å vare pga. hun kommer mest sannsynlig til å forandre seg veldig i tiden som kommer. Er selv 18år nå, og har forandret meg en hel del siden jeg var 16år. Tror nok neppe jeg vil være sånn som jeg er nå om f.eks. 5år. Dere er rett og slett i helt forskjellige perioder av livene deres. Du får førtiårskrisa mens hun begynner å bli skikkelig voksen (27år).

 

Du vil nok også få kjempestore problemer med foreldrene. Hadde jeg vært hennes far så hadde jeg aldri i livet gått med på at hun skulle hatt forhold til en 13år eldre mann. Det er fort gjort at forhold du har til henne går utover studiene.

 

Det er ikke usannsynlig at hun er jomfru, mens du sikkert har vært litt over alt. Aldersforskjellen er rett og slett for stor i mitt syn. Men hey, det er du som skal ta avgjørelsen her. Les igjennom det jeg skriver og tenk deg godt om!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fuck aldersforskjeller og sosial akseptering. Kjærlighet FTW! :w00t:

 

Jeg mener ihvertfall det er bare tull å skulle gi opp et kjærlighetsforhold pga alderen, og ihvertfall når aldersforskjellen ikke er større enn dette. Faen, folk sitter nå å ser på PlayboyGirls på TV3 og misunner Hugh Heffner som har 3 kjærester som er 40 år yngre enn han selv. Men så når det plutselig skjer at en 31 åring skulle dra med seg en av de flotte 18åringene i bygda så blir det jaggu rabalder og bråk.

 

Vær ihvertfall klar over at dere kan få store problemer med at foreldrene kan nekte henne og se deg osv hvis hun fortsatt bor hjemme. Ihvertfall hivs de er så konservative og firkanta som du sier. Det er jo for så vidt bare beskyttelsesinstinkt overfor lille jenta si. Hvilken som helst foreldre i dagens samfunn ville nok rynket litt på nesa og synes dette var skremmende.

 

Foreldrene mine begynte å innlede forhold når mamma var 15 og pappa 25. Det er bare 10 år, men det var enda tidligere enn dere. De hadde nok ikke sex og sånn da, for de trodde mest på sex etter ekteskap osv, men de var likevel sammen og foreldrene deres visste om det. De likte det ikke så veldig, men det brydde ikke foreldrene mine seg om, og heldigvis for det. Hadde ikke vært her uten :) De er forresten sammen enda og har det veldig bra 32 år etter de innledet forholdet.

Lenke til kommentar

Du har mange poenger, Skalle, og jeg er ikke direkte uenig i det du sier.

 

Jeg heller synes ikke det gjør så veldig mye at en på 18 år har et forhold med en på 31 (selv om jeg må innrømme at jeg personlig synes 15 og 25 er litt over streken). Men det er ikke å legge skjul på at det oppstår en rekke problemer.

 

Og skal jeg være helt ærlig mener jeg at om man skal sette dem opp mot hverandre, vil det ikke lønne seg å satse på et slikt forhold. Det kan helt sikkert gå bra om begge går inn med alt (som med Skalles foreldre), men likevel.

Lenke til kommentar
For det første kan man være på et annet nivå, selv om det ytre ikke er så ulikt. Uansett ser jeg ikke på som hovedproblemet at han er 30, snarere at hun er 18, sjangsen for at det vil komme store omveltninger for hennes del i livsituasjon og mentalitet er ganske stor, og det kan veldig fort gå utover forholdet.
Joda, men så prøvde jeg å anta at kanskje nivået er ganske likt. Hvordan det egentlig er, vet jo de best. Kommer jo an på hvor godt de kjenner hverandre, som jeg tror også er en viktig faktor. Lett å bli blendet av øyeblikket.
Lenke til kommentar
Jeg er en mann på 31 år som nylig har blitt veldig glad i ei ung jente på 18, vi har flørtet litt og nå har ting gått ganske

Problemet er at jentas foreldre ikke vet noe om det, og at de er av den konservative typen og mest sannsynlig hadde klikket om de viste det.. Skal dette forholdet blir seriøst, må vi jo komme fram med det en dag.

 

Jentas foreldre og deres konservativitet spiller liten rolle. Jenta er myndig og kan derfor ta sine egne valg. :) Det man samtidig skal være klar over er at om denne jenta bor hjemme hos sine foreldre og de fortsatt forsørger henne så kan det bli et problem om de f.eks skulle kaste henne ut på grunn av dette.

 

Jeg tror at aldersforskjellen akkurat nå er litt for stor, selv så er jeg 27 år og tror jeg ville hatt litt problemer med å bli sammen med en jente som er 18 år. Mest for at hun fortsatt ville vært elev på videregående og fortsatt er veldig, veldig ung. Men om bare 4-5 år så vil situasjonen være en helt annen. Vanskelig tema er det uansett, selv om jeg holder en knapp på at alder bare er et tall. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...