Gå til innhold

BK: Uteportrett på en balkong.


ZoDz

Anbefalte innlegg

Ræva emne tittel men det får så være. Jeg testa ut 85mm idag og ble fonøyd. En blits til venstre for meg og har sndud en hvit transparang paraply for å få kun 1/3 av lyset.

 

Exif

 

85mm

f/2.8

1/250

iso-100

post-142352-1217541628_thumb.jpg

Endret av Zettec
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Portrett har jeg egentlig ikke så veldig mye greie på, men ved å være aktiv i kritikken, så håper jeg at jeg lærer.

 

Personlig tror jeg kanskje jeg ville hatt litt mer dybdeskarphet, sånn at hendene også kom i fokus. Jeg synes heller ikke det hun sitter på (gelenderet?) var på sin plass. Kanskje litt for mye vridd hode?

 

Ellers liker jeg blikket og kontakten, og posituren er jo også veldig bra i mine øyne. Motivet skiller seg også fint fra bakgrunnen.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er helt greit. Hun virker som en artig skøyer i tillegg til at hun er en søt jente. Hun har definitivt glimt i øyet. Og jeg lar meg ikke forstyrre av bein eller hodevinkel. Jeg ser for meg at den vinkelen er naturlig for henne å innta. Det eneste er dybdeskarpheten. Her er der ingen grunn til å velge en så liten dybdeskarphet.

Lenke til kommentar

Søt jente med litt devil may care-blikk. Hun er neppe usikker på seg selv. Har hun en søster?

 

Så, over til bildet. Syns lyset dessverre blir litt unaturlig her. Selve lyssettingen av henne er helt finfin, men dessverre ser det litt ut som om hun er litt.. shoppet inn i bildet. :p

 

Ville forsøkt å få med mer av bakgrunnslyset for å gi bildet et mer naturlig uttrykk. Om det var lyssatt i studio hadde det fungert fint, men dette er på en balkong, og da syns jeg man skal ha med litt av omgivelsene i et slikt klassisk portrett.

 

Litt språkpoliti til slutt. Du hopper i havet, du kjører i bilen din, du bor i et hus, og du tar bilder en balkong. ;)

Lenke til kommentar

Var usikker på om jeg det var _i_ eller _på_ en balkong. Men takk for at du sa ifra.

 

Kun en trådløs blits og den satte jeg da på det stedet jeg følte at det passet. Hun har en søster men hun er også opptatt. Hun på bildet er kjæresten min^^

Skal se om jeg fikk med litt mere detaljer fra balkongen. Kan ikke love noe thou.

Lenke til kommentar

Urk, da får vel bare jeg og du sloss i en bakgate da..

 

:tease:

 

Men som sagt, jeg syns modellen har stort potensial, veldig morsomt uttrykk, men neste gang eksponerer du bakgrunnen litt bedre, det følger ikke med noen exif, men jeg gjetter at å undereksponere bakgrunnen kanskje 2/3 til 1 2/3 steg burde gjøre den lysere. Jeg vet for lite om lysforholdene til å uttale meg, egentlig, men det ville jeg forsøkt i alle fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...