Gå til innhold

frigjøre testosteron med tilskudd?


Anbefalte innlegg

heisann, jeg hører sink/zink er bra for å stimulere produksjon av testosteron, eller gi kroppen det den trenger for å opprettholde den naturlige balansen. jeg trener en del for å holde norm vekt og muskel/fett prosent oppe. mye tyder på at jeg har lavt nivå. jeg er mann i tidlige tjueårene.

 

er det noen tilskudd som ikke er svinedyre som passer bra til styrketrening som gjør nettopp dette mtp testosteron produksjon?

 

ps. tenker på å starte med kreatin, er jeg nødt til å kjøre på med protein/karbo pulver ved siden av norm kost?

 

på forhånd takk for svar!:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som sagt i en haug av tråder tidligere; hva du trenger av kosttilskudd avhenger helt av hva du spiser, hvor mye du trener osv... Les litt rundt på kostholds og treningssider om hvor mye karbo, protein etc en med din alder, treningsmengde osv skal ha i deg i løpet av en dag, prøv så å komponere måltidene dine så det dekker dette behovet.. Det du ikke klarer å få i deg gjennom kosten, kan du erstatte med kosttilskudd..

 

Når det kommer til testosteron produksjon har jeg ikke noe greie på det. Jeg dekker mitt vitamin og mineralbehov med en slik tablett daglig i tillegg til omega-3...

 

edit: den selges forøvrig på apoteket, og er ikke svinedyr så vidt jeg husker

Endret av Tommy
Lenke til kommentar

Du kan prøve sinktilskudd kombinert med anabolic diet. Husk på å holde kalsiuminntaket lavt når du bruker sink. Som Malvado skrev så bør du trene baseøvelser som knebøy og markløft, da disse har vist seg å ha spesielt gunstig effekt på testosteronproduksjonen. Hva mener du med at du trener for å holde fettprosent oppe? Bare lurer, siden høyere t-nivåer kan føre til lavere fettprosent. Forøvrig anbefaler jeg å ta deg en tur til legen slik at du får undersøkt dine testosteronnivåer. Mest sannsynlig er du bare hypokonder :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...