Gå til innhold

The Dark Knight - spoilerdiskusjon


Dotten

Anbefalte innlegg

Går kanskje litt off-topic fra hva som er i diskusjonens time akkurat nå, men så at noen hadde diskutert skurkene som kan komme i 3dje filmen, og vil legge til noe der.

 

Jeg er 90% sikker på at "The Riddler" vil komme i Batman 3. Dette er fordi 3'eren vil bli i et helt annet format enn "The Dark Knight", ettersom Batman nå vil bli forfulgt av polti, og mest sansynlig borgere i Gotham City. Bare forfulgelsen vil skape en stor historie med mye drama og action, og en trenge derved ikke en skurk som tar all oppmerksomheten (som Jokeren alltid vil gjøre). Tvert imot, jeg tror filmen kunne blitt en smule kaotisk hvis vi hadde fått nok en film med Jokeren i fokus (selv om Nolan hadde intensjoner om å bruke Jokeren i nr. 3, men mest sansynlig i en moderat mengde for å introdusere en annen karakter og side-plots, eller fulge graphic-novellene helt, og slå sammen alle skurkene som har blitt introdusert, og la dem alle sabotere byen), men det tviler jeg sterkt på at vil hende.

 

"The Riddler" vil da mest sansynlig inta Nolan sitt univers, og vil bli en litt mer nøytral skurk, som kan minnes mer om en småsyk seriemorder (alla Zodiac), noe som vil fungere helt ypperlig. Batman er på nok en "cat/mouse hunt", mens han har hele poltiforcen etter seg, og "Riddler" springer rundt og dreper folk.

 

"The Riddler" er også en svært interessant karakter med en god bakgrunnshistorie, i motsetning til mange andre av Batmans fiender.

 

Men vi får se. Nolan vil nok uansett få alt til å fungere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette var et stykke mesterverk av en film må jeg si.:wee:

Lenge siden ejg har sett en så velskapt film.

Og selvom jeg ønsker en treer med Heath Ledger som joker igjen så går jo dessverre ikke det.

Men jeg kan være enig i det dere sier om at riddler blir neste slemming.

 

Og bare for å få sagt det:

Kunne de fått en stort bedre joker en Ledger? :)

Lenke til kommentar
Hvem synes dere skal spille Riddler om han skal være med?

 

 

Nå har jeg funnet "R", "N" og "G". Men alle har så langt samme form.

 

Edit: Dette kan støtte opp teorien om The Riddler, da han noen ganger bruker slike puslebiter som eksploderer.

Dere kan lese om ARG-en her. Utrolig mye som har blitt gjort for å markedsføre filmen.

Lenke til kommentar

Har vært mange diskusjoner på nettet, og diverse rykter har blitt sendt rundt, men jeg må støtte det store flertallet som tror Anthony Michael Hall er en god "Riddler" kandidat. Han har vertfall "looken" til skurken, og ettersom det har vært sagt at han skal ha en temmelig stor rolle i neste film (husker ikke hvor det ble sagt, men tror det er en sikker kilde), så er det ikke usannsynlig.

Lenke til kommentar
Eneste grunnen han er en kandidat er pga Dexter,og jeg tror ikke han kommer til å få jobben(Om Riddler i det hele tatt er med i filmen)

 

Anthony Michael Hall er nerden i Breakfast Club :p

 

edit: med tanke på at han hadde en rolle i TDK er det tvilsomt at han blir valgt.

Endret av henrik_s
Lenke til kommentar
Når det gjelder om Two-face er død eller ikke... Batman overlevde fallet (jaja, han er litt mer polstret men men) så hvorfor ikke Two-face?

 

Fallet var fra omtrent den samme høyden som Maroni sa at ikke ville drepe en person. Jeg tenker det er detaljen som kommer til å sikre oss en Two-Face i treeren. Eckhart var for øvrig herlig i denne filmen. Det er ikke like lett å legge merke til godt skuespill når han spiller en normal person for det meste av filmen og når Heath Ledger spiller the joker i samme film, men han imponerte meg kraftig. Håper på mer av han senere.

 

Det beste med denne filmen var karakterene. Ikke bare The Joker. Bruce Wayne var bedre enn noen gang, Harvey Dent var fryktelig interessant, spesielt med overgangen til Two-Face. Lucius Fox var også en glimrende karakter, til tross for lite screentime. Jeg likte hvordan han nektet å være assosiert med Wayne Enterprises så lenge de hadde den maskinen.

 

Nolan-gutta har skrevet et manus som går langt forbi den vanlige superheltfilmen. Bruces usikkerhet ovenfor Batman var herlig konstruert, og tar for seg det som gjør Batman bedre enn noen annen superhelt. Hans menneskelighet. Nolans mer eller mindre skjulte samfunnskritikk med de subtile hintene til hvordan USAs krig i Irak ikke gjør ting bedre, på samme måte som Batman bare provoserer skurkene til å gjøre ting verre, kunne ikke vært utført bedre. En eller annen smarting sa at Supermann er hvordan USA ser på seg selv, mens Batman er hvordan resten av verden ser på USA. TDK bekrefter dette.

 

Gi oss en treer.

Lenke til kommentar

Vet ikke om det er nevnt tidligere i tråden, men noe som kan peke mot at The Riddler er med i neste film er navnet på han som prøver å blackmaile Lucius Fox.

 

Mr. Reese - Mysteries

 

Hendelsene i tDK ga han også motiv for et eventuelt hat av Batman.

Lenke til kommentar

Lå å tenkte på det samme istad,mulighetene er der, pluss han vet(eller han tror han vet)

Batmans sanne identitet. Tror ikke han kommer til å gå i a killing spree da.

 

Det eneste som ikke klaffer er jo at Bruce Wayne\Batman reddet jo livet hans.

Tross alt,hvorfor ta hevn.

 

Over til et annet emne,det er ikke 100% sikkert at Jokern er med i neste film.

At han muligens skulle det er en ting,men etter den tragiske hendelsen som skjedde med Ledger så kan det hende Nolan velger å ikke bruke karakteren Jokeren i neste fillm.

Er jo ingen grunn til det. Jokeren er jo i fengsel,og ingenting som sies at han MÅ bryte seg ut fra fengsel,om ikke Michael Scofield hjelper til da :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...