Gå til innhold

The Dark Knight - spoilerdiskusjon


Dotten

Anbefalte innlegg

realisme har ikke noe med Nolan universet å gjøre.. men likevel ville figurer som The Riddler og Catwoman (muligens) ikke helt fungere..

Og figurer som Man-Bat og Clayface bare være tåplige

 

Bane er på grensa til tåplig og Penguin kan ha blitt ødlagt av "Batman Returns"

 

Det som passer inn i Nolan sit univers for neste film er en Joker rettsak (gamle rykter sa nettop det) og mer problemer med Al Ghul familien (Både Talia og Nyssa) sammen med minst en Leiemorder..

Deathstroke tror jeg neppe ettersom de allerede har laget en leke av han i Nolan universet

Deadshot tror jeg ikke ettersom han er med i "Batman: Gotham Knight"..

Merlyn er for... Spesiell

Lady Shiva ville ha funget perfekt.. men da blir det for lite action..

 

Nå.. jeg tror neppe Talia er med i neste utenat Catwoman også er med og hu kan by på ganske mye problem. men hvis de spiller opp det S&M hore greine først så kan det lett forklare hvorfor hu tar på seg den drakta :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg syns det var en flott vri og er sjeleglad for at trailerne var såpass dårlige at jeg ikke fulgte ordentlig med.

 

PS: Greit at dette er en spoilertråd for TDK, men er det en spoiler for Spiderman i førsteinnlegg? (Mtp dødsfall av piker)

 

Det er vel kanskje en spoiler for tegneseriebladene, selv om det strengt talt skjedde på 60-70 tallet i bladene. I filmuniverset så ble det galant hoppet over, Gwen Stacy ble aldri ungdomskjærligheten til Spider-Man der. Istedet ble hun brukt så tåpelig i 3'eren. Får se om jeg kan omformulere det litt.

Lenke til kommentar
Mythbusters ville kunne lage mangfoldige serier basert på TDK alene.

 

 

De har hatt en ninja-special så hvorfor ikke?

Kan da også ta med hvor usannsynlig solid den Batmobilen er.

Vel egentlig har de allerede hatt en Superhelt episode.. hvor de testet 2-3 Batman myter.. og.. vel.. med mer tid og penger kunne de fått alle til å funke..

 

Og Tumbler er .. vel.. den fungerer og de bruker den til å hoppe med osv.. det å få bygget inn en Batpod i den derimot.. det er mer tvilsomt..

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Sl_1apuVQzA <--- Toyota F1 vs Batmobile på Silverstone :p bare synd de ikke faktisk.. kjørte :p

Endret av Kebab GUD
Lenke til kommentar

Tja, batmobilen til disse nyeste filmene fungerer faktisk ganske bra, så dokumentaren som fulgte med BB. Kjørte den ganske hardt uten at de traff på noen problemer. Så er ikke bare en prop, selv om den får litt få riper/bulker i forhold til hvor hardt de basher den i filmen.

Lenke til kommentar

AAA rått at Harvey haddde så lite å leve for det med den scenen: Is your driver as lucky as you ?

Så den ekstreme flip coin lyden ^^

 

Når jeg først leste at både Scarecrow, Two Face OG The Joker skulle være med var jeg litt redd for at det skulle bli som spider man 3 med Green Goblin, Sandmannen og Venom. At det blir for mange historier å fortelle i en så liten film

Lenke til kommentar
Folk snakker om Bruce/Batman sin ukorruptable rettferdighetsfølelse og moral. Vi så jo at denne ikke lenger er så sort/hvit som man kunne tro fra BB. Jfr. scenen der han slipper han fyren ned så begge beina knekker.

 

Haha, husker hele kinosalen skvatt til litt da han gjorde det. Tror ikke noen hadde forventet det...

 

En mulig erstatning til Ledger kan jo være Robert Knepper. Har sett flere som har sammenlignet T-Bag fra Prison Break og Ledger's Joker.

Lenke til kommentar

Skvatt jeg også. Men er jeg den eneste som lente meg tilbake i setet for å ikke dette ned da batman hoppet utenfor bygget? Tror det er samme hoppet som går igjen i reklamen.

 

Kan Jokeren få en fanatisk dobbeltgjenger som etterfølger? Se for dere en person som dreper Jokeren i fengsel for og så kutte opp sine egne munnviker med samme våpen, kan jo fungere.

 

Hvis det blir en oppfølger etterlyser jeg flere scener med Bruce Wayne offentlig ute med innvidde personer, ble veldig engasjert under firkantsamatalen på restauranten f. eks.

 

Edit: Tror dere noen av historiene om munnvikene var ekte?

 

Edit2: "How about a magic trick? I'm gonna make this pencil disappear" herregud. Så rått, brutalt, sinnsykt (morsomt), reiste gåsehuden min som varte hele filmen.

Endret av Torinogut
Lenke til kommentar
Angående skvetting, skal innrømme at jeg hoppet litt når dokka av batman(lagd av jokern) traff vinduet, når de var inne hos borgermesteren eller når det var ^^

 

 

Haha...godt det ikke bare var meg. Var jo så stille og rolig og jeg var på vei til å grave ned i popcornet da det plutsleig skjedde og jeg skvatt som f***.

 

Uansett, hva er egentlig historien angående The Jokers arr?

Lenke til kommentar
Fikk han ikke extended muunnen i syrebad ? Den opprinnelige dølle historien om arrene fra Tim Burtons Batman ?

 

Nobody knows, når det kommer til Nolans versjon. Jokeren serverer mange historier om opphavet til sine arr, men han virker å bare kødde med vedkommende han snakker til.

 

Jokerens opphav og grunnet til hans psykotiske adferd holdes skjult. Noe som tjener historien utmerket.

Lenke til kommentar
Edit2: "How about a magic trick? I'm gonna make this pencil disappear" herregud. Så rått, brutalt, sinnsykt (morsomt), reiste gåsehuden min som varte hele filmen.

 

Den scenen satte standarden for meg. Herlig sprøtt. De valgte den perfekte jokeren og viste oss den perfekte Batman.

 

Jeg tror uten tvil det kommer en oppfølger. Selv om Nolan og Bale skulle ha trekt seg (sistnevnte er kontraktsfestet), så er dette en gullgruve de ikke gir slipp på. Noe som kan medføre katastrofe, men la oss ikke ta slike sorger på forskudd.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Da er årets film sett(so far). :D

 

Den slo Ironman glatt. Om den er tidenes film er jeg ikke enig i, men jaggu om den er på top 20.

 

Da jeg satte ned og så filmen(på en packed kino i skarve Trondheim) ble jeg små redd jo lengre jeg filmen pågikk at dette skulle bli noe i samme duren som POTC: dead mans chest,

nemelig en film uten *slutt* og mange løse tråder som må gjøres ferdig i neste film.Og alle overlever og alt blir semi-lykkelig.

Takk GUD for at det ikke ble det.

 

Ikke misforstå meg,men når jeg ser slike typer filmer så MÅ noen skurker dø på slutten. That`s just the way it has to be.

 

Nå over til selve filmen og hva som skjedde.

Joker overlevde,men ikke two-face. Nå er det rykter om at Johnny Depp skal ta over for Heath Ledger,som kan gå bra.

Ser for meg at Joker`n treffer på The Scarecrow i fengselet og hit it off i den neste film,som hadde vært kult.

 

PS: er det bare meg eller har Nikky Cat birolle i mange kule filmer?

Digger han

Lenke til kommentar

Uenig med de som synes filmen blir dårligere av vi ikke ser hvordan Joker får til noen av tingene han gjør (Stappe full to ferjer med sprengstoff etc.)

Det er noe av sjarmen med det. Vi får selv se for oss hvordan han greide det. Selv tror jeg det var korrupte folk som sto bak det meste. Gotham er jo full av slike folk.

Lenke til kommentar

Vi må huske på at Joker har stjålet ganske mye penger i forkant av ting i filmen, det siste ranet er mer eller mindre åpningen av filmen. Og med disse pengene kan han jo utrette ganske mye. Nok av korrupte folk å velge i blant gothams undergrunn og ikke minst politistyrke.

Lenke til kommentar

Selv analyserer jeg han som en stor og særdeles velfungerende MacGuffin. Men for å mene det fortjener jeg muligens å bli flamet, for det kan være jeg er på veldig tynn is.

 

Uansett, Jokerens trekking i tråder, om enn så urealistisk, tjente plottet og gjorde Batman til en knall karakter og spenningen steg. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Realisme har pent lite å gjøre i en slik film,men å få det til å til å være troverdig er noe annet.(som de lyktes med,spør du meg)

 

Spør du meg så satt jeg og lurte på om noen trakk i trådene til Jokeren.

om ikke mafia,så muligens the League of Shaddows.

 

-Gotham must be destroid!

Ser ikke for meg at de slutter å prøve etter noen små settbacks.

(Teori)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...