Gå til innhold

3650 erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg fikk min NOKIA 3650 på fredag og har stort sett trykket på den i hele helgen :-)

 

Litt uvant og bruke tastaturet på denne men etter et par dager går det helt fint.

Er veldig fornøyd med bildekvaliteten på telefonen på stillbilder. De blir faktisk veldig bra, bedre en jeg hadde forventet av et kamera på en telefon.

Opptak av video er ikke like bra i kvalitet, men det får heller være. Så på Nokia.com at det var kommet en software oppgradering som også nå tilllater at den tar opp lyd på videoopptaket, noe telefonen egentlig ikke var tiltenkt å kunne gjøre, så det må også prøves. Spiller selvsagt av lyd på video man importerer til telefonen....

bruker Bluetooth for å koble telefonen til PC, og synkronisering, backup, programminstallasjon fungere enkelt og greit. Morsomt også med deling av internetkobling med PC via Bluetooth for å benytte enkelte internetprogrammer på telefonen.

Er også meget fornøyd med lydkvaliteten under samtale.

 

Men telefonen har jo alt! Morsomt å se på video med Realplayer som er integrert i telefonen. En faktor for å imponere venner og fedre med det der! Kan også streame video fra nett osv...

 

Softwaren, menyer og instillinger er helt kanon. Jeg er kjempefornøyd med dette på denne telefonen.

 

Så om jeg nå bare kunne få TipicME til å fungerer så jeg kan være online med messenger via GPRS overalt så blir det konge! (se egen post for dette)

 

Jeg er veldig fornøyd med min nye telefon (hadde hat 6210 veldig lenge nå!)

Lenke til kommentar

Min bror har akkurat fått sin, og etter 5 minutter bestillte jeg meg en.

Rånebra...

 

Hvis du vil ha de over på stasjonær PC bruker du bare IR eller Bluetooth.

 

Hvis du vil ha ting over på mobilen (midi filer f.eks), bare legger du mobilen i nærheten av PC'en med IR, så popper det opp melding om at Nokia 3650 er i nærheten, så kan du bare kopiere de filene du vil. Genialt enkelt.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg 3650 for 1 uke siden og er svært fornøyd med den , mobilen er finere enn den er på bilder så dette er et pluss , den er kanskje litt stor men det går bra , det er vel den beste mobilen på markedet akuratt nå , hvis man ser bort fra Ericsson P800 som er bedre men dette er nesten en pda og ikke sammenlignbar.

Bilder blir helt greit men det er kun et alternativ til ditt digital kamera , tar ikke full gode bilder , bildene blir noe uklare når de vises på dataen i full størelse 640X480 , Men det tar helt fine bilder det er jo en mobil!

Videodelen er heller skuffende , meget uklare bilder/filmer hakker fælt så det er ikke noen videoopptaker dette her , det blir bare for moro skyld , hvis man bare skal leke seg litt.

Meny systemet fungerer perfekt Symbian 60 samma som er 7650 og som kommer til og bli vannelig og se framover på en rekke mobiler .

Det beste med mobilen er alt man kan laste ned til den , F.eks Doom som er super kult er på 1,7 mb så det tar litt plass , de bra programmene koster som regel penger , kan foresten fortelle om at jeg laste ned et Snowboard Demo spill , etter jeg hadde lasta det ned (250kb ca) Gleda jeg meg til og prøve det , men neida demoen gikk ikke ann og spille bare se men ikke røre hehe :evil: , Tastaturet er et kapitel for seg selv helt greit og slå nummer med men og skrive med litt vanskelig , men jeg blir flinkere for vær dag, Joystikken er ikke så god for de store fingra fine , går sikkert helt fint for folk men små fingere men passer ikke meg helt, Bra dekning , god lyd men litt bakrundsstøy er og merke , Veldig rask i menyene , Softwaren Henger ikke , . Er veldigfornøyd BILLIG Faktisk den mobilen Som er mest for Pengene per dags dato så det så , LØP og kjøp :roll:

Lenke til kommentar

Har hatt Nokia 3650 en liten stund, den er rett og slett konge!

Litt stor, men masse kule funksjoner. :D

Har lasta ned en del råe spill til den også, f.eks summer games 2004 og Fifa Football 2003.

Genialt med bærbar pc, laste ned alt fra intenett og overføre via infrarød. :D

Lenke til kommentar
mobilen er finere enn den er på bilder så dette er et pluss

 

Helt enig! Jeg forventet at den skulle se skikkelig teit ut, og være dritsvær, men ble meget imponert. Den var jo rett og slett stilig... Og dessuten synes jeg den var helt perfekt størrelse. (bare litt større enn 3310'en min).

 

Mobiler skal ikke bare være små. Det skal gå an å holde og trykke på de også. Synes ikke det er nødvendig med særlig mindre mobiler enn 3310 f.eks.

Lenke til kommentar

Er helt enig med de fleste her, mobilen er konge king.gif

 

Tips til dem som klagde litt på bildekvalitet på kameraet, så finnes det forskjellige kvalitetsinnstillinger for bildene under Instillinger for kamera.

 

Stilig med epost på mobilen (husk å sette opp en GPRS DATA-tilkobling i tillegg til GPRS wap-tilkobling - gjelder også andre programmer som trenger data-overføring).

 

Tips: Jeg så på itavisen tror jeg, at man kunne legge inn et GPS-program for 3650 og 7650. GPS må jo være en grei feature da ;)

 

Har merket noen småbugs i softwaren, men dette er ikke noe som plager meg. (Småting som at skjermbildet ikke oppdaterer seg etter at en endring er blitt gjort, før du trykker deg videre en plass blant annet)

 

 

En ting som *jeg* ikke er fornøyd med, er batteriet. Ihvertfall nå i begynnelsen. Synes batteritiden er *vel* kort, men jeg får passe på å lade helt opp og helt ut de neste gangene også.

 

(Batteriet på min 3510i som jeg kjøpte for 3 mnd siden er superbra, hadde mobilen liggende på med medium-til-lite bruk i 13 dager i vinterferien, før jeg måtte lade)

Lenke til kommentar
hei alle sammen,jeg ville bare fortelle at grå 3650 er bestil! jeg er så :D hilsen janne. ps: det ligger to 3650 nye på qxl.no til kr 3699; det gjelder noen timer til. du kan jo ta "kjøp-nå-prisen". det gjorde jeg,bet. 3599; det var vel ikke så gæærnt?

 

bestilte den samme selv :D

Lenke til kommentar

Som jeg skrev i min forrige post, så finnes det et slags GPS-program for Nokia 3650.

 

Nå har jeg fått installert dette og førsteinntrykket ser meget postivt ut. Det er et program som benytter seg av data som sendes ut via vanlige mobiltelefon-sendere/antenner, og identifiserer et område ved hjelp av "Area code" og "Cell ID" som sendes som GSM-signaler.

 

På den måten kan man identifisere et område som f.eks. "jobb" eller "skole" og et annet som "hjemme". Når man ankommer et område som er definert som f.eks. "skole" så kan man ha automatisk konfigurering av mobilen, f.eks. slå av telefonen, gå over i lydløs, skifte bakgrunnsbilde osv.

 

Genialt egentlig. Og så koster det ikke noe å bruke heller, når man tenker på tellerskritt eller GPRS, siden det bruker vanlige mobilsignaler. Men programmet var visst bare en trial som kostet ca 100,- å betale etterhvert. Søk etter "GPS" og "3650" på www.amobil.no så får du opp en artikkel om programmet, samt link.

 

Eneste catch'en med programmet er at man må identifisere alle cellene først, gi dem et navn og assigne dem til en gruppe. (Har lagret 4 celler i området her med hybelen min). Men når man først har identifisert de forskjellige cellene, lagret dem og opprettet grupper, så kan man bruke det som det skal brukes :)

Lenke til kommentar

nope, ingen riper.

 

hvis jeg skal selge den skal jeg isåfall kjøpe en 3650, så jeg skal nok ikke ha noe t720, nei :)

Jeg tror du må ha telenor abb. for å ha kunne bruke den, er ikke sikker...

Jeg kjøpte den på mobildata, men jeg er ikke sikker på om de sperrer de selv om de skriver at du må ha telenor abb. for å kjøpe den. :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...