Gå til innhold

Gears of wars eller halo 3?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

har akkurat kjøpt 360 og nå lurer jeg på hva jeg skal kjøpe av gears of wars og halo, har rundet 1'eren og 2'eren av halo og er litt små lei av de, så er det mye det samme i halo 3? jeg har tenkt å kjøpe begge 2 uansett men har lyst på et gøyt spill med god singelplayer og god multiplayer i begynnelsen, så vis jeg er litt små lei av halo 1 og 2 fra før er 3'eren noe og satse på eller skal jeg gå for gears of war? har aldri prøvd noen av de fra før av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg vil skrive under på den. Eg fekk med Halo 3 med xboxen min (sånn special halo xbox), og har enno ikkje runna det. Eg har begynt fleire gongar, men har aldri spelt meir enn 3-4 timer liksom, eg blir lett lei halo. Gears of War derimot er knallkjekt. Eg angrar ikkje på GoW-kjøpet mitt :D

Lenke til kommentar

Begge er veldig gode spill, selv har jeg nok spilt mest Halo 3. Men jeg syntes singleplayeren var skuffende i Halo 3, mens Gears Of War imponerte. Når det gjelder MP blir det jevnt, men jeg tror faktisk GeOW trekker det lengste strået siden det ikke blir like kjedelig i lengden.

Endret av master_al
Lenke til kommentar

Halo3 er ufattelig bra både SP og Online. Spiller det online en del timer i uka, og rankingsystemet, samt alle forskjellige modusene gjør at det er veldig underholdende.

Gears har jeg også spillt i det siste, men dog bare COOP over live (veldig bra det også, men halo har mer lasting apeal).

Lenke til kommentar

Synes at GeoW er dødkjedelig etter første gjennomkjøring, og i mine øyne er det ingen konkurranse.

 

SP i GeoW er jo en evig lang reprise av seg selv etter de første 10 minuttene. Dukk-og-skyt-greien i GeoW gjør de fleste brett identistiske. Persongalleriet er døvt og uorginalt, og det samme er fiendene. Jeg har ikke spillt mye MP i GeoW. Jeg mener grunnsystemet i spillet ikke egner seg til MP, og det lille jeg orket å spille bekreftet dette.

 

Greit. Grafikken er knall. Men det er jo bare så lenge du sitter og gisper.

 

Halo 3 på den andre siden har en fartsfyllt og tidvis smart SP. Mange forskjellige fiender, mer fleksibelt gameplay, masse våpen, kjøretøy, større frihet i hver kamp. Campaign-scoring (ikke helt min greie, men appelerer til mange), 4-player coop over live, skulls.

 

Også multiplayer da. Spesielt om du har noen venner med 360 og Halo 3, og har mulighet til å spille 2 on 2 eller 4 on 4 matchmaking. Kanskje ikke så spennende alene dog - selv spiller jeg Halo 3 MP svært sjelden "alene".

 

Men, utifra det jeg kan tyde ut fra førsteposten din, tror jeg du ville kommet lengst med CoD4, uten at det var det du spurte om...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Selv om jeg anser Gears of War for å være et bedre spill enn Halo 3, hadde jeg det nesten mer moro med Halo 3 sin campain, utelukkende grunnet 4-player co-op. Å kjøre om kapp i kjøretøy, bli sprengt for sjette gang i forsøk på å få tak i en skull og å skyte seg gjennom horder av fiender var bare utrolig morsomt, og selv om campainen ikke er unik på noe vis, gjorde co-op-delen Halo 3 til ett av fjorårets spill for mitt vedkommende.

 

Gears of War har jo også en co-op, og skal jo ha cred for at de var med på å gjenopplive min favoritt flerspillermodus så synes jeg ikke campain var like gøy å spille gjennom her.

 

Begge spillene er vel mulig å få tak i til ca. 299,- om dagen, så jeg ville nok kjøpt begge da begge spillene er knakende gode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...