Gå til innhold

Tråden for oss som spiller Runescape! :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Huff, jeg sa tidligere i tråden, for ikke så lenge siden, at siden dungeoneering nesten er som en minigame, så skulle jeg slutte for godt. Men NOK en gang har jeg startet opp igjen, og trent den skillen, og da jeg skjønte mer av det, fant jeg ut at det ikke var så ille å trene opp. Da har jeg i hvertfall noe å gjøre. Jeg er i Dungeoneering level 11. Men jeg lurer på hva som er best av å trene det alene eller med andre? Og når jeg har tatt bossen, så står det på slutten hvor mange deaths jeg fikk, også bonus o.s.v. Så står det "Difficulty: 1:1". Noen som vet hvordan jeg får den høyere opp, slik at det blir vanskeligere? Har sett på forskjellige klipper på youtube at noen har "5:1" eller noe sånt. I hvertfall noen som har høyere "difficulty"...

 

EDIT: Også er det det at jeg vil bli member: Jeg ser at USA har sånn "Runescape Cards" som man kan kjøpe for å bli member. Jeg søkte på "Runescape cards Norway" på Google for å sjekke om folk i Norge også kan kjøpe det, og jeg kom fram til denne siden: http://runescape.wikia.com/wiki/Update:Wallie-cards_Available_in_Norway

 

Noen som kan si mer om dette? Kan slike member-kort bli kjøpt i nesten alle Shell, 7-eleven og Narvesen-butikkene over hele landet? Og hvor mye koster det? (Sånn ca.)

Endret av idol-fan1
Lenke til kommentar

Glem det siste! Jeg spurte faren min pent om det var mye å betale 50 kroner ekstra i måneden, så spurte jeg han om membership, viste han ting o.s.v. Og nå er jeg member! :D Gleder meg veldig nå! Noen som har tips til hva jeg som member kan starte med? :)

 

Her er statsene. 69 i combat.

Endret av idol-fan1
Lenke til kommentar

Jeg ble første gang member da jeg var i level 26, etter noen uker eller måneder med spilling :) En av de første tingene jeg gjorde var å trene meg i Thieving, ettersom jeg synes det virket som en spennende skill :)

 

men btw; noen som vet hva som har skjedd med RuneCrypt? Kommer bare inn på forumene når jeg prøver å komme inn på siden :confused:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...