Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Meg og mitt (patetiske?) liv.


Gjest Fanget!

Anbefalte innlegg

Gjest Fanget!

Hallo alle sammen. Skriver denne posten uten noe spesielt mål, kommer kanskje etterhvert. Vet bare at jeg må få ut noe damp her, kanskje få noen tips osv.

 

Det hele startet med denne utrolig nydelige, sjarmerende, morsomme, søte, perfekte (i mine øyne) jenta. Vi pratet sammen LENGE, helt til det en dag endte med at jeg var hjemme hos hun, og kyssa. Har aldri hatt en sånn følelse i meg, det var helt utrolig. En sånn følelse man vil gå rundt å ha hele tiden, en sånn følelse man føler at alt annet ikke er noe.

 

Vel, dagene gikk og vi fortsatte å snakke mye, men jeg feiga ut litt, jeg fant på unnskyldninger får å ikke være sammen med hun (HVORFOR?!?!) fordi jeg var redd for at hun skulle ødelegge meg totalt, jeg hadde falt hodestups for denne jenta, og var livredd for at hun skulle knuse meg.

 

Vel, som månedene gikk og vi snakket fortsatt en del sammen på MSN, meldinger og sånt, men til slutt så gikk hun videre (forståelig), og fikk seg en annen type. Iløpet av denne perioden hadde jeg det veldig vondt med meg selv, gjennomgikk depresjoner, spilte WoW 24/7 og dret i skolen. Nå har det seg slik at det har gått 2 og et halvt år, og jeg tenker fortsatt på denne jenta, er like forelska i henne som om jeg møtte henne igår.

 

Jeg og denne jenta, har egentlig utrolig mye i felles, vi liker de samme tingene, samme musikken, har samme humor og alt.

 

Nå har hun blitt singel igjen, men jeg lurer på om hun har glemt meg helt? Det vi hadde sammen? De sene kveldene? Alle hemmelighetene? Alt?

 

På grunn av at jeg spilte WoW, og stengte meg helt ute fra alt har jeg igjen én venn, en eneste venn, som jeg igrunn ikke er så mye sammen med lenger, grunnet at han har fått seg dame, så jeg sitter her, helt alene, i sommerferien. Prøver daglig å finne på ting med folk, men de "jobber", "er opptatt" eller "skal bort".

 

Jeg føler at jeg er helt avkuttet samfunnet, det sosiale ved å være 16år og leve uten konsekvenser, bare kose seg å ha det moro. Jeg vil ikke ha det slik lenger, men det er utrolig vanskelig å komme seg ut av denne knipa.

Jeg er ikke akkuratt upopulær på skolen, har drøssevis av "skolevenner" som jeg snakker med og har det bra med på skolen, men ingen venner som jeg finner på ting med etter skolen. (Noen tips til hva jeg kan gjøre?)

 

Jeg er helt satt ut, helt slått ut, har ikke minste aning på hva jeg skal gjøre, klarer ikke tenke fornuftig når jeg ser henne, hun tar pusten fra meg, rett og slett. Hva kan jeg gjøre for å vinne henne "tilbake"? Hun har ofte sagt at jeg er den personen hun føler hun kan si ALT til, og at jeg er en veldig, veldig god venn. Er jeg fanget i "vennefella"?

 

Vet ikke helt hva jeg vil fram til med denne posten, men måtte bare få det ut, etter å ha gått rundt med dette i to og et halvt år. Alle tips tas i mot med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet ditt er ikke jenta. Det er hva du gjorde etter at det ikke fungerte med henne fordi du feiga ut. Den eneste måten du kan komme tilbake er ved å skape nye kontakter. Slutte med WoW nå, og dra på en leir eller noe. På den måten kan du skape nye kontakter med de på leiren og siden du ikke treffer dem på skolen uansett vil du besøke dem på fritiden.

 

Det viktigste er at du drar et sted hvor du kan treffe nye folk.

Lenke til kommentar

Eventuelt begynn på den lokale fotball/volleyball/håndball/basketball/tennis/squash/innebandy-treningen, så du får litt sosial trening med de som faktisk hører til i miljøet rundt deg. Er ikke sjeldent sosialt liv på trening utvikler seg til privat vennskap :)

 

Bare dra deg selv inn i sosialt liv igjen, fort som pokker. Gjør du det ikke nå, i så ung alder, vil du slite noe sykt med det senere..

 

Og du - ta kontakt med jenta igjen. Ikke nødvendigvis for å si du er forelska i henne enda, hun kan jo ha glemt alt dette - men si du f.eks. lurer på om hun har lyst å være med på en gåtur og oppdatere hverandre siden det er lenge siden sist :) Så ser dere hvor det kanskje leder hen etter hvert :)

Lenke til kommentar

Nå nesten si at folk ofrer veldig mye...og kjærlighetslivet overtar og sluker alt annet. Kjærligheten overgår alt og intet.

 

Bare pga. EI jente så ofrer du både skole, venner og livet ditt. Det fungerer rett og slett ikke.

Du må rett og slett har flere "liv" som jeg vil kalle. Noe som jeg har. Istedenfor at kjærlighetslivet tar over og fører hele deg i sorg, så skal du ha et upårviket skoleliv og studere videre. Kameratliv hvor du er med og KAN få trøst av kameratene dine. Et hjemmeliv for du også KAN få trøst. Uten at du selv stenger deg inne og driter i at vennene trenger deg og familien og alt annet.

 

Det er jo det mange foreldre er redd for. Iallfall mine. At jeg dropper alt annet bare fordi EN dumper meg eller noe sånt.

 

Men nå som du har sluttet med innestengselen din, så påstår jeg at du har lagt på deg litt siden du bare har sittet på rumpen og spilt wow. Gå ut og tren! Svøm!

 

Leir var en god idé. Treff folk! Når du føler deg helt ny og frisk igjen så tar du heller kontakt med jenten da.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Takk for alle tips, folkens!

Har snakket med jenten og vi har bestemt oss for å prøve å finne på noe sammen å ta det derfra. :D

 

Jeg skal også ut med noen venner på stranden idag, noe som blir kos. Får se om det holder seg slik eller om det er et engangstilfelle at jeg ble spurt. Får vel heller prøve å ta kontakt med de hvis det viser seg å være sånn.

 

Takk igjen, skal prøve å komme i kontakt med fler personer å være mer ute, har også planer om å begynne å trene litt på treningstudio. Spilte fotball før, men sluttet fordi det ikke var noe for meg.

Lenke til kommentar

Hva har du tenkt å gjøre hvis du ikke kan "vinne" henne tilbake?

 

Det er EI jente. EI jente. Det finnes ca. 3,5 milliarder jenter på jorda, og om det er ei av dem du ikke kan få, finnes det mange andre å velge mellom.

 

Slike historier som dine hører man over hele verden (dog mest i den vestlige verden, hvor vi slipper å bekymre oss om vi får mat og drikke til middag). Selvfølgelig er denne ene jenta som betyr alt, som oftest bosatt på akkurat samme plass som gutten med kjærlighetssorg.

 

Livet ditt er ikke verdt å gi opp på grunn av denne jenta. Du kan helt fint leve et kjempefint liv uten denne jenta, men da må du komme over henne. Jeg foreslår at du møter så mange nye folk som mulig, helt til du har komt over henne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...