Gå til innhold

Minijobb for ungdommer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen her som har minijobb/deltidsjobb? Jeg skal begynne på Norpost om to uker, og det hadde vært greit å vite om erfaringer du har med minijobber/deltidsjobber. Jeg vurderer også å selge aviser på søndager, for penger er jo greit :new_woot:

 

Takk for alle svar uansett.

Ang NORPOST:

 

Skaff deg signert arbeidskontrakt, vær obs på at de jukser med lønninger ol og de krever mer arbeidstid enn det som står i kontrakten NORPOST er OFTE på pulten hos arbeidstilsynet og LOs sommerpatrulje.

Ville heller funnet en annen jobb. (har jobbet på norpost selv da jeg var 16, og de brukte 5 mnd på å utbetale min første lønn.

Lenke til kommentar

Jeg gikk med NorPost i.. 2 år tror jeg. Makan til drittjobb skal du lete lenge etter, spesielt hvis du går i et villaområde. Du får betalt pr. reklamebilag du deler ut på ruten din, i tillegg til en liten grunnlønn (som øker hvert halvår med 5 kroner, altså 20 kroner mer i måneden hver halve år.. hurra).

Jeg gikk forsåvidt en blokk-rute én gang, og tjente mye, mye mer enn jeg gjorde på min villa-rute.

 

Som frodeskibrek skrev; arbeidstiden er ofte lengre enn du tror. I tillegg til å gå med reklamen skal du sitte å sortere de forskjellige bilagene slik at du har ett eksemplar av hvert bilag til hvert hus. Dette tar ofte LANG tid, og ender opp med hender fulle av trykksverte.

 

Jeg tjente som regel kun et par hundrelapper i måneden.

Lenke til kommentar

Jeg skal ikke drepe arbeidsgløden din, men jeg har også jobbet på Norpost... i 1 mnd. Jobbet der i 2 uker for å se hvordan det var, sa opp... og hadde oppsigelsestid ut måneden.

 

Makan til useriøst firma skal man lete lenge etter. De lesset på med reklame - faktisk så mye, at i et tilfelle fylte jeg opp bagasjerommet på mine foreldres bil (som hjalp meg et par ganger) hele 2 ganger med reklame. Og det er det meningen at jeg skulle dele ut med SYKKEL? Den måneden brukte jeg 3-5 timer (avhengig av hvor mye post det var), 4 ganger i uka på å dele ut reklame. Lønna for den måneden: 1750 kroner. Det er ikke en jobb - det er rent slavedriveri.

Lenke til kommentar

Har jobbet på Norpost jeg også, var vel samme, eller neste dag, jeg slutta.

 

Makan til dårlige arbeidskår skal du lete lenge etter.

 

Husker jeg måtte levere telefonkataloger... "fun".

 

Hadde selvfølgelig signert avtale før jeg fant ut hvor dårlig det var å jobbe der, så måtte jobbe en måned.

 

Jeg skulle gjort som det ble sagt over her, kasta reklamen og "cashet inn". Men jeg var ung og naiv på den tiden, akkurat sånne personer som Norpost elsker.

Lenke til kommentar

Jeg fikk reklamen i dag for første gang. Jeg tror skal dele dem ut, men det som var merkelig er at jeg ikke har fått opplering eller skrevet har under på noen kontrakt. Det eneste de har gjort er å gi meg et kart. Foreløpig virker det helt useriøst :no:

Endret av saftpresser
Lenke til kommentar
Jeg fikk reklamen i dag for første gang. Jeg tror skal dele dem ut, men det som var merkelig er at jeg ikke har fått opplering eller skrevet har under på noen kontrakt. Det eneste de har gjort er å gi meg et kart. Foreløpig virker det helt useriøst :no:

 

Man får ikke noe opplæring i Norpost. Uansett så har jeg jobber i Norpost, og det var bare møkka. Jobba vel et halvt år og tjente tilsammen rundt 1500 kr. Noe jeg ikke skjønner helt (:

Den siste mnd dumpet jeg all reklamen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...