Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gutt 17 aldri oppnåd orgasme under sex


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 17 år som aldri har fått orgasme når jeg har hatt sex, har hatt sex flere ganger, med flere jenter, men jeg har aldri fått orgasme. Jeg får orgasme når jeg runker selv, jeg har funnet ut at jeg har veldig lite følsomhet på penis hodet, men det kan også komme av at jeg er omskjert for 3 månder siden, og at hodet har blit herdet litt, siden hodet ikke er beskytett av forhuden.

 

Er det noen som kan gi meg tips om hva jeg kan gjøre med det?

 

MvH TiNuSsS

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
prestasjonsangst?

 

Eller som Rasch kommenterte i en annen tråd: Du er vant til et tempo og kanskje å holde ganske hardt i den. Dette blir helt annerledes når man har sex, med saktere tempo, og mye mykere rundt...

 

nei jeg har ikke noe prestasjonsangst, men det kan jo hende det at jeg er vant til det også blir det noe anna ja.

Lenke til kommentar

Det er liksom en helt annen følelse å pule ei jente enn det å ronke selv. Så det er nok mye snakk om vanesak også. Man blir vant til en måte å få orgasme på, og da er det ikke så lett å plutselig skulle få det på en helt annen måte :)

 

Prøv å ronke saktere og ikke hold så hardt...

Lenke til kommentar
Herregud. Er du faktisk så dum som du virker som?

 

Det har ikke slått deg at enkelte personer har så trang forhud at det utgjør et problem? Eller er du bare ignorant?

mulig jeg er ignorant. du får avgjøre:

 

1. så vidt jeg vet er det ikke helt uvanlig å fortsatt ha trang forhud når man er så ung som 17 år. og mitt inntrykk er at man i de fleste tilfeller kan forvente at dette "løser seg selv" etterhvert. dersom det ikke gjør det vil det selvsagt være et behov for å gjøre et inngrep

2. uansett er det ukjent for meg at omskjæring er vanlig praksis ved for trang forhud. er det ikke heller mer vanlig å lage et enkelt lite snitt for å gjøre forhuden mindre trang?

Lenke til kommentar
Å være omskjært er ansett på nesten alle måter som fordelsaktig. I USA blir de aller fleste gutter omskjært. Det kan på ingen måter sammenlignes som å amputere en kroppsdel.

omskjæring kan selvsagt ikke sammenliknes med amputering av f.eks en fot. men med tanke på at forhuden kan defineres som en kroppsdel, så kan vel omskjæring sammenliknes med å amputere en.. kroppsdel?

 

men la oss nå ikke lage en diskusjon ut av denne flåsete amputasjon-kommentaren

Lenke til kommentar
1. Dersom forhuden er FOR trang gjør man gjerne noe med det så tidlig som mulig. Da er ikke 17 år for tidlig.

 

2. Dette er helt vanlig. Les tråden i dette forumet om omskjæring, så ser du det. Hos noen legger man et Z-formet snitt, men i mange tilfeller tar man alt.

1. jeg mener å huske at jeg selv hadde trang forhud ved ung alder. uten at det ble gjort noe med det da og uten at jeg har noen problemer med det i dag

2. var absolutt ikke klar over at dette er vanlig. jeg ønsker å takke deg for at du deler din kunnskap om trang forhud med oss, manfred

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...