Gjest Slettet-qfohT7 Skrevet 17. juli 2008 Del Skrevet 17. juli 2008 (endret) Noen som har noen anbefalte kokebøker om kinesisk mat ? De finnes jo i bøtter og spann bøker om asiatisk mat, så vet ikke helt hvilken jeg skal satse på. Helst så enkel som mulig takk. Nivået mitt ligger på å steke grandiosa (16,5 minutter fra kald ovn, undervarme med varmluft ca 230 grader), og har de siste dagene levd på frosne boller i mikroen, så helst ikke slike alt for innvikla prosedyrer. Tenker å kjøpe en wok, eller bare ta det i panna kanskje.. Kinesisk mat er bare helt herlig godt da! Endret 17. juli 2008 av Slettet-qfohT7 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå