Gå til innhold

Spørsmål angående kreatin...


Anbefalte innlegg

Hei, har nettopp skaffet meg kreatin, det står utenpå boksen at en dose skal være 5 gram og skal blandes ut med vann. Noen som vet hvor mye 5g er? F.eks. en teskje/spiseskje? Kan ikke noen poste et bilde med en skje som har 5g med hvilket-som helst-pulver på seg? Og er det samme hvor mye vann man blander det ut i?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
bare ta en toppa te-skje så burde du vel få en 10g oppi. Drit i loading, bare kjedelig og ikke så jævlig nødvendig som folk skal ha det til.

 

Og jo, rør rundt, ellers samler det seg på bunn som du har erfart...

 

kjedelig faktisk, beste argumentet jeg har hørt...

 

Okey, ikke kjedelig da, men stress..

Men seriøst, er ikke nødvendig, kreatinlagrene fyller seg opp uansett om du loader eller ikke.. tar bare litt lenger tid

Lenke til kommentar

Det er fortsatt en ting jeg ikke forstår, hva gjør kreatinet med kroppen? En kompis har fortalt meg at blodårene vokser og gir mer blod til musklene slik at det blir lettere å løfte tungt.

 

Og i tillegg lurer jeg på om "kreatin-styrken" blir svekket når man går fra 20g daglig som er uploading/frontloading til vedlikeholdsfasen som er 10g daglig.

Endret av Adidas99
Lenke til kommentar
ja nettopp lengre tid.. utrolig stress og drekka 10 gram mer kretin om dagen, rart ikke flere folk stryker med av det, kan jo få slitasjeskader i halsen og alt...

 

Er ikke bare å ta 10g mer i glasset når du loader. Skal du gå for 20g daglig tar du gjerne 5g til frokost, 5 til lunsj, 5 til middag, 5 til kvelds. Dette er helt enkel loading, og spør du meg er det mye mer stress enn å bare ta en 10g før middag/trening. POENGET ER: lagrene fyller seg opp uansett hva du gjør.

Lenke til kommentar
om frontloading funker eller ikke strides de lærde om.. ser ingen grunn til at man ikke kan innta kreatin 4 ganger om dagen istden for 2 når, er snakk om 5 dager.. så tettpakka timeplan har du rett og slett ikke...

 

Sant nok, men poenget mitt er nok en gang; kreatinlagrene fyller seg opp til slutt, loading eller ikke. Kan bare ta litt lenger tid..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...