Gå til innhold

Nytt Zelda-spill til Wii under utvikling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis de fremdeles leter etter disse "ideene", så kan vel ikke spillet være spesielt langt i utviklingsstadiet. Regner med at det neste Zelda kommer helt i slutten av Wiis levetid, omentrent slik som Twilight Princess. Ellers, fint at de prøver å innovere serien litt. Det er en av tingene den trenger, i tillegg til orkestermusikk, ordentlige karakterstemmer og 1:1 motion ratio.

Lenke til kommentar
orkestermusikk, ordentlige karakterstemmer og 1:1 motion ratio.

Orkestermusikk er ikke noe deal-braker for min del. Fiffig nok selvsagt, men. Stemmer håper jeg egentlig aldri kommer i Zelda. Og 1:1 motion ratio kan bli litt knotete. Spin attack og slikt ser jeg for meg blir mye pes :)

Lenke til kommentar

Ja nei eg liker jo forsåvidt den dynamiske musikken som er i spillene. Men i TP, for å vere ærlig syns eg musikken og slikt fremstå som svært billig og ikkje så imponerende som eg skulle ønsket. Flatt og uinspirert rett og slett.Men så syns eg generellt musikken i TP var rimelig svak i forhold til OOT.

 

Eg tror kanskje det hadde vert på tide med eit meir orkestralt soundtrack til spillene. Stemmer derimot, det ville eg ha skydd som pesten. Eg vil aldri se Link opne kjeften sin til noen.

 

Så blir det heilt sikkert linket til den fantastisk tegneserien som visstnok skulle omhandle Link og Zelda...Excuuuuse me princess :wee:

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Bare på idéstadiet? Jeg husker det var snakk om at et Zelda til Wii var i utvikling allerede da Twilight Princess var ferdig. De måtte vel jobbe litt med casualspillene...

 

Jaja, jeg håper dette spillet kommer før det har gått for lang tid. Og de burde virkelig prøve å innovere, TP var et av de dårligste Zelda-spillene. Jeg håper, som flere av dere, at sverdet vil følge den nye 1:1-wiimotegreia, og sørge for noen skikkelig dynamiske og digge kamper.

Lenke til kommentar

Link trenger ikke å snakke, men tror ikke det hadde gjort noe om andre hadde gjort det. Det er jo allerede slik at andre karakterer "snakker", med tekst, små grynt og andre lyder, samtidig som Link aldri ytrer et ord. Litt nytt skader ikke. Man har jo tross alt gjort mer eller mindre det samme siden Ocarina of Time og introduksjonen av 3D, og det er lenge siden det ble standard med stemmer i spill.

Når det gjelder 1:1 motion så handler det selvfølgelig om å finne de rette løsningene. Alt kan selvfølgelig ikke foregå i 1:1, fordi det ville bli totalt kaos. Den rette balansen må finnes.

Endret av Micern
Lenke til kommentar

Må si at Zelda TP har et av de besteme stemmene på spill som jeg har spilt. Syns det språket de snakker faktisk blir snakket med følelser og med forventet tonefall og ikke bare random lyd.

 

Men Link bør forbli taus. De andre kan kanskje få stemmer, men det er ikke så farlig for meg. Så lenge gameplayet er bra, og templene er gode slik som på Zelda TP er jeg fornøyd :) Kanskje litt vanskeligere bosser hadde vært bra.

Lenke til kommentar
Tja.. Nintendo skal jo gjere det lett for "alle" å kunne gjennomføre spelet, så vanskeligare bossar trur eg du må sjå langt etter. Det hadde vore kjekt om ein kunne stille vansklighetsgrad =/

nja, vil nå si at ganondorf på ocarina of time var vanskelig de første gangene jeg da.

og noen er litt tricky å finne ut hvordan man skal ta.

Tja.. Eg sjølv var ikkje så ekstremt gammal då eg tok han første gongen, og synes ikkje han var noko nemneverdig vanskeleg eigentleg. For min del likar eg at sistebossen er UHYRE vanskelig, slik at eg føler eg har oppnådd noko stort når eg endelig klarar han, men det er slik eg liker spel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...