Gå til innhold

Podcast 3: Innblikk i hva vi får vite på E3 (Empire: TW)


Anbefalte innlegg

Creative Assembly avslører i deres nyeste podcast at de på E3 vil avsløre en stor kampanjenyhet og samtidig komme med videoer relatert til sjøslag.

 

Creative Assembly kom i dag ut med sin tredje og lengste podcast til nå, men mye konkret informasjon er det likevel ikke mulig å få tak i. Ukens prat var med Kieran Brigden som er relativt ny i Creative Assembly og innehar stillingen "Studio communication manager". Opptaket ble gjort 4. Juli og traileren som blir referert til i podcastet er derfor den vi allerede har fått se.

 

- Vi har mye flott å vise frem ...bare vent litt!

Det blir Kieran Brigden og Mark Suthers som vil være på E3 og presentere Empire: Total War og Brigden lover mye spennende informasjon, blant annet flere presentasjoner av hvordan systemet i sjøslag vil fungere, men interessant informasjon om kampanjen er og noe vi blir lovet.

- Vi vil ha en kunngjøring om kampanjen, som kommer til å involvere, eh. For de som er etablerte tilhengere av Total War kommer det kanskje ikke til å virke som en veldig stor avsløring for, men det vil helt klart være noe som vil forbedre deres opplevelse av spillet, men spesielt for de som er mer ny i serien tror jeg det vil være en stor interessevekker for.

 

Det er jo mulig å begynne å spekulere i om det kan ha noe med flerspiller + kampanje å gjøre.

 

Videre forteller han at hovedessensen på E3 vil være å fortelle om kampanjen og vise frem sjøslag, men det er først når de kommer til Tyskland om noen uker at de virkerlig kan gjøre flere store avsløringer og vise frem enda mer. Perioden mellom E3 og spillmessen i Tyskland vil definitivt være en periode med mye ny informasjon.

 

Etter Tyskland vil de dra videre for å vise frem i New Zealand, Australia og to andre messer og avrunder det hele i November.

 

Overrasket over tilhengerskaren

Selv om Brigden tidligere var en tilhenger selv av serien er han overrasket over den engasjerte tilhengerskaren og hvor flinke de er til å komme med innspill og kommentere detaljer.

 

Mot slutten blir det og nevnt en kampanjemodus og mange nye spennende kampanjemuligheter, om dette er noe i tillegg til det som de tok opp tidligere i podcastet kan det virkerlig være noe å se frem til. Åh, det ble forresten nevnt noe om mellom 9 og 12 nasjoner, om det er kun snakk om spillbare eller totalt er ikke helt sikkert.

 

Podcast: http://www.totalwar.com/asset_library/Empi...cast_03_low.mp3

http://shoguntotalwar.yuku.com/topic/36051...ast-Online.html

 

 

Nå legger jeg meg, får ikke tid til annet enn å jobbe og videreformidle informasjon for tiden ser det ut som :p

Endret av TSP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...