Gå til innhold

Bolla pinnsvin i hagen


Anbefalte innlegg

Næh så koselig! Nå har bolla pinnsvin og vennene (da sikkert familien) vært fast her hor meg i flere mnd og spist og fetet seg opp.

 

De er så søte!!

 

Men er det noen som har noen mattips? De har allerede fått kattemat, brød, vårruller, kokt laks og egg. Men jeg vil finne noe nytt!!

 

Og så lurer jeg på om noen vet hva denne hveselyden deres er? En ligger stilleog angriper av og til, mens en annen går rundt og rundt den. Har de en slags paringsdans?? Hmmmm.....

 

De er nesten blitt nye kjæledyr her, og begynner bli veldig tamme.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pinnsvin er ville etter snegler og rømme, faktisk. Tok et lite pinnsvin inn for noen timer en gang en gang og det slafset i seg sikkert 10-15 sånne snegler med gule sneglehus med skall og alt og etterpå spiste den et par teskjeer med rømme. Leste et eller annet sted at dette var noe pinnsvin likte.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har selv sett pinnsvin oftere og oftere for tiden. Hunden min ser den som regel litt før meg, og drar kraftig i båndet i pinnsvinets retning. Etter få sekunder har den funnet ut at det vil være uklokt å yppe seg mot piggballen, og den vil videre. Har aldri matet noen av dem tho.

 

Synes pinnsvin er utrolig søte, en gang fant jeg en i oppkjørselen - den la jeg forsiktig i en bøtte og bar den med meg til en skog i nærheten så den ikke skulle bli påkjørt av bilene på veien. Mens den lå i bøtten slappet den faktisk litt av, og den lå halvveis opp ned, så jeg fikk se ansiktet dens. KJEMPESØT :innocent:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...