Gå til innhold

Nintendos pressekonferanse, live 15. juli kl. 18.00! (E3)


LucarioX

Anbefalte innlegg

Litt labre forventninger her i gården, redd Nintendo skuffer igjen. Om de derimot skulle finne på å vise oss et nytt Zelda spill eller noe i den sjangeren blir jeg veldig glad. Tenkte vi kunne diskuetere selve morgendagens konferanse her, fortjener jo sin egen tråd, akkurat som MS og Sonys pressekonferanser! :)

 

Og jo, hva tror dere om denne lille saken her?

 

Nintendo's upcoming Wii MotionPlus accessory for the revolutionary Wii Remote controller again redefines game control, by more quickly and accurately reflecting motions in a 3-D space. The Wii MotionPlus accessory attaches to the end of the Wii Remote and, combined with the accelerometer and the sensor bar, allows for more comprehensive tracking of a player’s arm position and orientation, providing players with an unmatched level of precision and immersion. Every slight movement players make with their wrist or arm is rendered identically in real time on the screen, providing a true 1:1 response in their game play. The Wii MotionPlus accessory reconfirms Nintendo’s commitment to making games intuitive and accessible for everyone. Nintendo will reveal more details about the Wii MotionPlus accessory and other topics Tuesday morning at its E3 media briefing.

c502KBfbSeXO2_Ji8pzZHo3gSH9SkICI.jpg

 

Kilde

 

Hadde jo passet perfekt inn i et Zelda spill. Bare tenk dere hvordan det hadde vært å svinge sverdet til Link med Wii remoten. Er vel alle Zelda fans våte drøm?

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg til pressekonferansen. Så lenge Nintendo viser Animal Crossing Wii blir jeg fornøyd. Men skader ikke å se noe av Disaster: Day Of Crisis, JRPG spill og et nytt Zelda spill :p

 

Forresten starter pressekonferansen 18.00

Endret av _NafetS_
Lenke til kommentar

Blir strålende fornøyd om et nytt zelda spill annonseres. Håper også på Animal Crossing, pikmin 3, hadde faktisk vært utrolig gøy hvis nintendo holder på med et nytt Donkey Kong spill. Det er såklart veldig liten sjanse, men har jo lov å håpe.

Håper bare de dropper wiibratoren :p

Lenke til kommentar

Faktisk sitter jeg med en følelse at Nintendo kommer til å overraske oss alle. De har jo nesten ingenting vi vet om som de kan vise frem. Mine håp, er at veldig mye nytt blir annonsert, og at noen av de kommer allerede i høst. Reggie har tideligere hintet at på E3, skulle Nintendo vise frem noen spill som ville vekke stor interesse hos kjernespilleren. Siden vi ikke har hørt om et slikt spill, ville det vært passende å røpe det i kveld.

 

Mine spådommer er at enten Nintendo har et forrykende show, hvor de viser frem blandt annet et nytt Pikmin, et nytt Animal Crossing og avslutter med å avsløre et nytt Kid Icarus. I tillegg til dette, blir det nok snakket en god del om Ctp. Rainbow og diverse Wii Ware-titler. Eller så skjer det nesten motsatte. De baserer hele fremvisningen på Wii Music, slik som de gjorde med Wii Fit i fjor. Drar frem noen små overraskleser, men ikke så mye mer.

 

Uansett hva som skjer, vil det snakkes mye om Wii Motion Pluss. Kanskje noen spill som støtter dette?

Lenke til kommentar
Snipp.

Deg er det lenge siden jeg har sett her inne. Trodde du hadde "gitt opp" spill hobbyen jeg, siden du har sluttet å skrive for Wii-fan og ikke vært her på en stund. Får håpe din første spådom går i oppfyllelse, et forrykende show er det lenge siden jeg har sett fra Nintendo. Håper de slår på stortromma i år :)

Lenke til kommentar

Jeg håper virkelig den store nyheten ikke innebærer Zelda eller Mario. Jeg er lei av dem. Med mindre vi snakker om en AlttP-remake eller noe sånt, vil jeg neppe heve øyenbrynene for mye.

 

Men Kid Icarus, folkens! I disse Brawl-dager ville det jo vært møkkbra med et nytt adventure/plattformspill med han i hovedrollen. Velger å krysse fingerne, jeg ;)

Endret av RevX
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor alle er så fordømt gira på Kid Icarus, de fleste som vil ha et Kid Icarus spill har ikke engang spilt orginalen, som i mine øyne bare var ett vanlig spill.

 

Håper på en ny IP, Disaster:Day of crysis eller hva det spillet het som de viste en trailer av så bra ut, men ingenting har kommet etter den lille traileren.

Lenke til kommentar

Nei her har eg lagt lista lavt, med fjorårets konferanse ferskt i minnet så bør det egentlig gå kun ein vei :) Håper virkelig å få sett noe ifra Red Steel 2 og Tri Crescendo`s Fraglile :) The Conduit virker ikkje så hakkandes gale det heller! Eller at Nintendo greier å få i gang noe vettuge greier utenom Mario og den samme gamle røkla med figurer vi alle har sett så altfor altfor mange ganger allerde. Og helst ein liten avstikker fra casual markedet^^

 

Men noe nytt ang. Zelda hadde virkelig satt støkken i meg da.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Jeg må si at jeg ikke har noen store forhåpninger. Konferansen i fjor var ganske kjedelig og mest myntet på casual spillere og jeg er redd for at det blir det samme i år. Det er ingen tittler som er nevnt i denne tråden som vekker store følelser hos meg. Håper på at de viser fram et eller flere RPG-spill.

 

edit: RPG, ikke RGP.

Endret av Monkeyboy
Lenke til kommentar

Mine forventninger til pressekonferansen er labre, vil ikke glede meg for så å bli skuffet til slutt! Jeg gjespa meg gjennom konferansen til Nintendo i fjor og er redd det kan skje igjen...

 

Drømmen er uansett et nytt Zelda spill som er kompatibel med den der nye wii-motion plus greia!

Endret av SirKenneth89
Lenke til kommentar

Mine siste forventninger:

 

- WarioLand: Shake It! (100% sikkert)

- Mario Super Sluggers (100%)

- Animal Crossing Wii (99%)

- Nye greier til det treningsbrettet (98%)

- Captain Rainbow (85%)

- Wii Music (82%)

- Disaster: Day of Crisis (80%)

- Punch-Out!! Wii (77%)

- Red Steel 2 (60%)

- Nytt FPS/TPS fra Retro, ikke Metroid (50%)

- Kirby Wii (50%)

 

Enten på konferansen eller på messen. Blir skuffet hvis jeg ikke får minst 10 av 11 riktige.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...