Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ny spiller i Audi A6 1.9 TDI -98


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Er på tide å bytte ut den gamle spilleren som sitter i min nyinnkjøpte bruktbil. Bilen er importert fra tyskland og det sitter en festlig liten Blaupunkt sak i den den. Dessverre er den hakket for utdatert for min smak, så jeg vil gjerne bytte den ut. Den som sitter der nå er en Blaupunkt Amsterdam TCM 127(for de som lurer, så er det faktisk slik et lite telefonrør med den, akkurat slik som på bildet) Det er også med en cd-skifter som etter hva jeg vet tar 10 disker.

 

Her er kravene mine:

 

1: Det er uaktuelt å demontere dashbordet for å sette inn noe nytt!

 

2: mp3 playback er et must, men ikke nødvendigvis via cd. Kan jeg koble til en ekstern hdd å spille derfra er det like bra for min del. Evt tilkobling for Ipod. Hvis jeg kan bruke den skifteren som står i bilen er det positivt, hvis ikke, kastes den. Jeg har strengt tatt ikke spilt cder i bilen på mange år, så jeg klarer meg faktisk uten cd spiller.

 

3: ikke navigasjon, ikke dvd

 

4: må ha fjernkontroll, gjerne en som du kan feste rett på rattet. se bildet for å se den som følger  med den som sitter i nå. Jeg vil ha noe lignende. Kan gjerne være ekstrautstyr.

 

5: bluetooth kan kanskje være kjekt å ha i disse dager.

 

6: skal bruke orginale høytalere, så det kreves ikke allverden av effekt. Skal vurdere å sette inn en sub etterhvert, men det kommer an på hvor mye tid jeg har til rådighet. Jeg er dessuten ikke interessert i å gjøre inngrep som går ut over det kosmetiske i bilen.

 

7: fargen på konsollen i bilen er rødt, det må gjerne passe inn. 

 

8: budsjettet er på max 4000 nok

 

Setter pris på alle råd og tilbakemeldinger som dere måtte ha. Når det gjelder merker, så har jeg ingen preferanser. 

 

 

 

Takk for hjelpen!

 

-Tet

 

edit: tekst

Endret av Tetanus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den så grei ut den der, men mangelen på BT gjør at jeg helst vil ha et alternativ. Jeg veier BT mer en å kunne koble til en ipod.

 

Hva med en Pioneer DEH-P700BT

 

Fjernkontrollen er noe av det styggeste jeg har sett noen gang, men den går vel an å skifte ut. Med den ipod dokking ledningen kommer den på 3800, men den vet jeg ikke om jeg strengt tatt har beohv for.

 

-Tet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...