Gå til innhold

Zelda: The Windwaker eller Ocarina of Time?


westli

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Start med ocarina of time.

 

Men VISST du har mulighet for å låne/kjøpe A Link To The Past, så anbefaler jeg det på sterkeste.

 

A link to the past er gull :) Men faktisk når du nevner 2D Zelda, så ble jeg faktisk imponert over Minish Cap. På tross av at det ikke er Nintendo som har laget det, er det veldig bra.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Wind Waker er etter min mening det nest svakeste Zelda spillet i serien (kun slått av Phantom Hourglass). Seilingen og alt det vann-relaterte ble fort kjedelig, og grafikken er rett og slett horribel

 

Hø? Wot! AMERIKANER I SIKTE!

 

Spøk til sie da, måten grafikken er gjordt i Wind Waker er bare nice. Hadde Wind Waker blitt sluppet i dag, hadde bare noen av klippene vært litt mer runde og undertøye til link sett litt bedre ut(eller mer markert). Og en enda moro tanker er jo at teamet bak sa at om de hadde fått litt lengre tid hadde spille hatt flere tempel og sånt. Og Wind Waker er latterlig stort......

Og Wind Waker bruker ikke utlinja cell shading, men det er mye moro der. Ansikts utrykka til moblinsa når du stjeler fra dem eller backstabber, :p Noen av tingene folk sier.

 

PS: seiling for vikingarna :p

NB: Twilight Princess er det værste Zelda spille, for enkelt å drepe alt.

Lenke til kommentar

Grafikken i OoT er jo kjempe den da, men, det kan vel være fordi jeg blir sendt tilbake i tid når jeg fyrer opp OoT, jeg er tilbake på gutterommet i 1998, snøen laver ned, jeg sitter under pleddet, kjenner ikke føttene fordi det er så kaldt, hakker tenner. Men jeg storkoser meg gjennom Water Tempel der jeg sitter.

 

Sukk, mitt nostalgiske gamer hjerte har lagt av mye plass til OoT.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

OoT er imo det beste spillet noensinne. Det er episk. Også bør du huske på at referansene i alle andre Zelda-spill til "The Hero of Time" er til Link i OoT. Grafikken er dårlig med en gang, men du vender deg fort til den (du tenker ikke over det etter 15 minutter). Pass også på at du har med lyd, for musikken her er veldig stemningskapende, og til tider så bra at jeg kan sette på musikk fra spillet også når jeg gjør andre ting. Og jeg er også en person som oppdaget dette spillet først flere år etter at det ble sluppet til N64.

 

Men Wind Waker er også et sabla bra spill, er uten tvil et av mine favorittspill, og kanskje det jeg likte best å spille gjennom til GC. Hyrule Castle på WW er nok likevel min "favorittspillscene", da av alle spill jeg har spilt.

 

Twilight Princess er også et veldig bra spill, men hvis jeg skal sammenligne med andre Zelda-spill jeg har spilt er det nok det jeg har likt minst - ikke fordi jeg synes det er dårlig, men fordi jeg synes at de andre er bedre. Men nå har ikke jeg noen kjennskap til andre Zelda-spill enn Ocarina of Time, Majora's Mask, Wind Waker og Twilight Princess.

 

Men smaken er som baken, og det beste er nok å bare prøve begge og se hvilket du selv liker best.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...