Gå til innhold

True Blood - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enda bedre cliffhanger slutt i denne episoden enn det var i forrige. Beste serien på tv for tiden i mine øyne :D

 

Favoritt øyeblikket mitt var når Steve Newlin sier "Jesus will save me" og Godric svarer, "I'm actually older then your Jesus" Måtte trekke litt på smilebåndet mitt da ja :D

 

Sneek Peak for neste ukes episode.

 

Se filmen hos Youtube

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Herregud for en nydelig episode, tiltross for at action uteble i andre halvdelen av episoden.

 

Jason-scenene var herlige. Han som en random actionhelt, han som en synder og sånt. Scenen mellom han og Eric var litt morsom. Faktisk han, Eric og Godric, samt litt Bill var grunnen til at denne episoden var så bra og litt det med at pastoren/pastorsønnen(forrige ble jo drept av vampyrer, som var faren hans) endelig ble eid.

 

Ble forresten skremt av at pastoren valgte å sende en selvmordsbomber..

 

Nok engang kom Andy inn som comic-relif, er ikke noe annet den karaktern er godt for jo. :p

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Herlig episode!

Det ser ut som at Maryann får mer og mer kontroll over befolkningen. Det med den hjertepaien var bare fortyrrende å se på..

Fikk meg til å tenke hvorfor hun drepte og dro ut hjertet til hun derre voodoo eksorsistdama også? Var hun og en shifter?

Anyways.. må si at Jason stjal showet denne episoden. Kommentarer som "..Then I'll come back here, and it won't be fucking paintballs!!!!" og "That son of a bitch is like he sucked out my brain and planted all of his babies in there.."

Likte også scenen mellom Jason/Eric, og Jason/Bill der han unnskylder seg for sine gjerninger.

 

Det med at Godric reddet alle i siste øyeblikk et par tre ganger i episoden stjal litt av suspensen for meg. Han er jo vampyrenes versjon av supermann!! Stygt å si det, men håper denne bomben uskadeliggjør han slik at alle havner på samme nivå igjen.

 

Hvis Godric dør, vil nok Eric ta til seg noe av de filosofiske aspektene de diskuterte om menneskeheten og vampyrenes evolusjon. - etter han har myrdet pastoren på den mest dyriske måten selvfølgelig.

 

Nei min favorittskurk denne sesongen er nok Maryann.. Blir spennende å se om det blir noe opprør mellom hun og Eric og co.

 

 

Nok engang kom Andy inn som comic-relif, er ikke noe annet den karaktern er godt for jo. :p

 

 

Gotta love Andy!! ;)

Endret av OCKi
Lenke til kommentar

Eric blir mer og mer anti-helt. Men jeg håper han aldri slutter å være ond på noen måte.

 

Ganske sikker på at om et fåtalls episoder, når Vamps VS Fellowship of The Sun-plottet blir lagt på is for sesongen, eller ikke lenger blir Bill, Sookie og Jason sitt "problem" lenger vil de komme hjem til Bon Temps. Derfra blir det dem VS Maryanne. Jason trenger mer action denne sesongen, karaktern der har virkelig blitt en "helt" etter dagens episode og da ville det vært feil å la det stoppe der denne sesongen.

Lenke til kommentar
Jason trenger mer action denne sesongen, karaktern der har virkelig blitt en "helt" etter dagens episode og da ville det vært feil å la det stoppe der denne sesongen.

 

Enig, men noe sier meg han havner på kjøret igjen ganske snart! :p

 

Beste kommentaren denne episoden må være "They say I sodomized a pine tree.." Jeg lo så høyt at naboen må ha hørt det. :D

 

Stakkars Sam Merlot og co btw.. Tviler på han er så veldig trygg i det fengselet. Han er vel akkurat der Maryanne vil ha han..

Lenke til kommentar

Dritbra episode, kjipt å måtte vente en uke mellom hver episode though. Lurer på hvor lang tid det tar før det går opp for Tara og de andre hva egentlig Maryanne driver med. Hva er hun egentlig og hvorfor får hun alle til å bli voldelige og overkåte, ennå ikke skjønt greia med hun og hva hun vil med Sam.

 

Håper Jason finner tonen med Sarah igjen, hun er jo maks heit! Blir spennende og se hva som skjer i neste episode, synes det nesten blir litt teit om ingen dør. Er så typisk at bomben ikke detonerer eller at han angrer i siste sekund.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...