White Fox Skrevet 10. juli 2008 Del Skrevet 10. juli 2008 (endret) Ingredienser: 4 dl knuste havregryn i en blender 2-3 dl melk eller vann 4-5 stk egg 1 ts bakepulver Olje/smør til steking Syltetøy Dette er en ganske stor porsjon som spesielt passer for sultne byggere etter en god natts søvn. Bland ingrediensene, helst med en mixmaster. Stek lappene på middels-sterk varme ca.1 min på hver side. Husk å ha i litt olje eller smør i pannen mellom hver gang du steker en ny lapp. Trikset er å få røren ikke for tykk, men heller ikke for tynn. Er den for tykk så blir lappene svidd på den ene siden før du kan snu dem og er de for tynne så blir det pannekaker(det funker selvfølgelig det også, men det er smak og behag) Serveres med friske bær eller syltetøy + evt. en banan Bon appetite! Endret 1. februar 2009 av White Fox Lenke til kommentar
Ville Vonca Skrevet 10. juli 2008 Del Skrevet 10. juli 2008 Det hørtes faktisk veldig godt ut. Det skal jeg jammen meg prøve ... Lenke til kommentar
Mademoiselle Skrevet 22. juli 2008 Del Skrevet 22. juli 2008 Enig, det hørtes godt ut! Takk for oppskriften! Tror jeg i så fall prøver den "havregryn-varianten". Lenke til kommentar
theblast Skrevet 23. juli 2008 Del Skrevet 23. juli 2008 Funket fett med havregryn, takk for oppskriften Lenke til kommentar
Articfare Skrevet 3. august 2008 Del Skrevet 3. august 2008 (endret) Veldig fin oppskrift. Brukte økologisk havregryn og det funket fett . Skal prøve å lage vafler senere da jeg ikke gadd å bruke hele røra. Skal oppdatere litt sener om hvordan det gikk. Tror jeg skal lage slike lapper hver søndag, så har jeg en fin søndagsfrokost nå som jeg begynner å trappe opp treningen Edit: Får prøve vafler en annen dag da jeg tok resten til lunsj. Endret 3. august 2008 av Articfare Lenke til kommentar
Sovesofa Skrevet 4. august 2008 Del Skrevet 4. august 2008 Hmm, hørtes faktisk ganske greit ut, noen som har regna ut kcal innhold i disse lappene? - er for lat til å gjøre det selv Lenke til kommentar
Articfare Skrevet 4. august 2008 Del Skrevet 4. august 2008 Sånn i farta kom jeg opp med dette: 4dl/120g havregryn = 438 kcal 5 egg = 300 3dl lettmelk/helmelk = 141/198 3ss smør = er usiikker på dette, men kan nok sette 200 kcal her. Correct me if i'm wrong! I salt og bakepulveret tror jeg det ikke er så veldig mye, men kan sikkert slenge på 50 kcal her. Alt i alt blir det noe rundt 1129 kcal, grovt utregnet. Tror det ligger rundt 1000kcal egentlig, spørs hvor store spisekjeer og hvilken type smør du tar. Frokosten er det viktigste måltidet, så for oss som bygger muskler og skal opp i vekt, er dette en fin frokost . Lenke til kommentar
White Fox Skrevet 1. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2009 Har endra litt på oppskriften nå. Det er fortsatt greit å bruke smør og vaniljesukker osv, men egentlig så trengs det ikke. Og en ting til, ikke kjøp havremel som de selger i butikken. Det er ren svindel. Det koster dobbelt så mye for en pose med havremel som for en pose med havregryn. Det er litt mer i posen med havremel, men allikevel. Bare kjør havregryn i blenderen før du blander det med de andre ingrediensene så får du havremel ut av gryna. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå