Gå til innhold

Det var det akterspeilet og motoren!


Anbefalte innlegg

Jess, for 3 uker sia klarte jeg langt ute på havet å knekke hele akterspeilet mitt på hurricanen (370) og motoren gikk med rett til bånns. dro med seg alle vaiere på turen. har snakket med dykkere og de sa det var uaktelt å hente den ved mindre jeg ville engasjere et dykkerteam :/

 

Men på de 3 ukene har en kompis av min far støpt nytt akterspeil inn igjen, og det er omtrent helt original som på en cyber sa han. Han snakket med grunnleggern av cyber før han startet med pussinga.

 

Så. skal til neste helg avgårde og hente en 40 hk (yamaha 3 syl), tør ikke ha mer. og den skal rigges med bobs machine lift, som er bestilt og en cleaver.

men, er litt sånn stressa på det akterspeilet, har montert en stålplate som dekker alt det det hvite på båten, vis dere ser en cyber bak fra så skjønner dere hva det hvite er, det går helt ned til bunnproppen. og en plate foran og.

 

men har sett på noen racingrigga winracer at det er en slags oppstøtter fra bunn av båten og mot undervannshuset.

Liften er jo manuel og ikke powertilt så vil jo ikke bli stilit på mens jeg kjører, så hjelper en sånn oppstøtter ? eller vil hele dette systemet holde ? selv med ordentlig grisekjøring ;D ??

 

takker for eventuelle svat ;D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...